Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Χωρίς Ναφτί στο Βόλο

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Μεχντί Ναφτί ήταν η ανακοίνωση των ονομάτων που απαρτίζουν την αποστολή του Αρη.
Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ άφησε στη Θεσσαλονίκη τον Τυνήσιο μέσο και αυτό δείχνει τις σκέψεις του εν όψει Ιανουαρίου. Όπως όλα δείχνουν ο Ναφτί θα έχει την τύχη των Κάλβο και Φαμπιάνο οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον προπονητή των «κιτρίνων». Από κει και πέρα εκτός μάχης βρίσκονται οι τραυματίες Γκιάρο, Τσεσνάουσκις, Χουάνμα, Πορτίγια, Οριόλ και ο τιμωρημένος Μίσελ (εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του).
Αναλυτικά οι 18 που απαρτίζουν την αποστολή του Άρη είναι οι εξής: Σηφάκης, Βελλίδης, Πρίττας, Χαβίτο, Βαγγέλι, Νέτο, Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, Τόχα, Φατί, Μενδρινός, Ρουϊζ, Τσέζαρεκ, Κόκε, Καζναφέρης, Αραβίδης, Οικονομόπουλος, Κατίδης.
Στο 4-4-2 του Κούπερ θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Σηφάκης, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, δεξιά στην άμυνα ο Νέτο, αριστερά ο Βαγγέλι, ενώ στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Μενδρινός (αριστερά), Φατί, Πρίττας στον άξονα και Χαβίτο (δεξιά). Τέλος, στην επίθεση θα αγωνισιτούν οι Τσέζαρεκ και Ρουϊζ, με τον Σέρχιο Κόκε να μένει στον πάγκο λόγω του ότι έχει μείνει πίσω, εξαιτίας του πρόσφατου τραυματισμού του.
Η ομάδα θα καταλύσει σε γνωστό ξενοδοχείο του Βόλου και το Σάββατο θα έχει τη συμπαράσταση περίπου τεσσάρων χιλιάδων οπαδών της οι οποίοι παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν τον Άρη στο Πανθεσσαλικό.
Στο μεταξύ δεν σχολιάζουν στον Άρη τα σενάρια περί ανταλλαγής του Κάλβο με τον Λεονάρντο της ΑΕΚ, παραπέμποντας στη χθεσινή δήλωση του Κούπερ πως όλα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου, οπότε και θα ασχοληθούν με την εκκαθάριση του ρόστερ.
*Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο τέτοια εποχή, την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι αντιπροσωπεία της ΠΑΕ και οι ποδοσφαιριστές Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις και Γρηγόρης Παπαζαχαρίας θα βρεθούν στο ίδρυμα «Ελπίδα» στο Ωραιόκαστρο, προκειμένου να χαρίσουν δώρα και χαρά σε πολλά μικρά παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: