Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Φερνάντες: «Ανυπομονώ να παίξω»

Έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ξαναβάλει τη φανέλα του Πανιωνίου είναι ο Νταρίο Φερνάντες. Ο 32χρονος μέσος, μιλώντας στην «SportDay», επιβεβαίωσε τις προχωρημένες επαφές των Νεοσμυρνιωτών με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και ουσιαστικά προανήγγειλε την επάνοδό του στην ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της Μπεϊτάρ συμφώνησαν στη μετακίνηση του Φερνάντες στον Πανιώνιο και πλέον το μόνο που απομένει είναι να έρθει στην Αθήνα και να υπογράψει το συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση χρόνου.

Νταρίο, ήρθε η ώρα να σε ξαναδούμε στον Πανιώνιο;

«Η αλήθεια είναι ότι έχω πρόταση από τον Πανιώνιο. Και είναι πολύ καλή για εμένα. Το ελπίζω και εγώ, αλλά θα πρέπει να ρυθμιστούν πρώτα κάποιες λεπτομέρειες και μετά θα έρθω στην Αθήνα. Είναι κάτι όμως που πιστεύω ότι θα έχει τελειώσει έως και την επόμενη εβδομάδα και θα επιστρέψω στην Ελλάδα. Είναι κάτι που το θέλω πολύ. Ήρθε η ώρα να αποχωρήσω οριστικά από την Μπεϊτάρ».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι τυπικό το θέμα...

«Δεν θέλω να πω ότι έχουμε τελειώσει ακόμα, αν δεν κάνω μια τελευταία κουβέντα με τον πρόεδρο της Μπεϊτάρ. Η αλήθεια είναι ότι όλα πάνε καλά και, όπως είπα και πριν, λογικά την επόμενη εβδομάδα θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή».

Το ξέρεις ότι οι οπαδοί του Πανιωνίου σε λατρεύουν. Θέλεις να τους στείλεις ένα μήνυμα;

«Αγαπάω τον Πανιώνιο, αγαπάω και τους οπαδούς του. Θέλω ξανά να τους δω από κοντά, να παίξω με την ομάδα. Ανυπομονώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: