Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Παπάζογλου: "Πρωταρχικός στόχος η παραμονή"

Αισιόδοξος για την πορεία του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα παρά το άσχημο ξεκίνημα είναι ο Τάσος Παπάζογλου.
Ο Έλληνας αμυντικός μίλησε για τα μέχρι τώρα δεδομένα στην ομάδα του, τη συναρπαστική κούρσα πρωταθλήματος και τους στόχους του με τα "λιοντάρια", σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Superleague.
"Η διασφάλιση της παραμονής μας στην κατηγορία της Super League και ένα καλό πλασάρισμα. Αυτά θα κυνηγήσουμε στους υπόλοιπους αγώνες και είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε. Η ουσία είναι η μπάλα να περνάει τη γραμμή στην αντίπαλη εστία και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε πράξη. Η διασφάλιση της παραμονής μας στην κατηγορία και ένα καλό πλασάρισμα είναι κάτι που θέλουμε", δήλωσε αρχικά ο νεαρός άσος.
Στη συνέχεια, ο Παπάζογλου μίλησε για το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας: "Στην προετοιμασία της ομάδας δουλέψαμε σκληρά και με πειθαρχία. Εκεί μπήκαν οι βάσεις και στις πρώτες αγωνιστικές γνωρίζαμε ότι η κλήρωση δεν μας ευνόησε διόλου αλλά προσπαθήσαμε. Όντως ξεκινήσαμε με τέσσερις ήττες, αλλά αυτό μας πείσμωσε ακόμη περισσότερο, μας έκανε καλύτερους, δουλέψαμε ακόμη πιο πολύ και κοιτάξαμε όλους τους αντιπάλους κατάματα".
Κατόπιν αναφέρθηκε στη μάχη του πρωταθλήματος: "Μια ματιά μόνο στο βαθμολογικό πίνακα και τους λίγους βαθμούς που χωρίζουν την πέμπτη ομάδα από την τελευταία, δείχνουν πόσο ανταγωνιστικό και δύσκολο είναι το φετινό πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές, έχουν ποιοτικούς παίκτες και αγωνίζονται για τη νίκη. Το πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό και οι μέχρι τώρα εκβάσεις των αγώνων δείχνουν πως πολλές φορές τα φαβορί είναι αυτά που γνωρίζουν την ήττα και δυσκολεύονται πάρα πολύ απέναντι στις θεωρητικά μικρότερες ομάδες".
Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα στους φίλους των "λιονταριών": "Το ποδόσφαιρο είναι ο "βασιλιάς" των αθλημάτων που ενώνει. Είναι ένα ομαδικό άθλημα το οποίο πρέπει να σεβόμαστε και να αγαπάμε. Να χειροκροτούμε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστές και να μην στήνουμε λαϊκά «δικαστήρια». Η βία και τα επεισόδια πρέπει να εξαφανιστούν από τα ελληνικά γήπεδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: