Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Βέτο Πάρντιου για Κάρολ

Ως προϋπόθεση στην συνεργασία του με τη Νιούκαστλ έθεσε την παραμονή του ταλαντούχου Άντι Κάρολ ο νέος τεχνικός της ομάδας, Άλαν Πάρντιου. Με τον Άγγλο φορ να έχει τραβήξει πάνω του πολλά βλέμματα με τις εμφανίσεις του, ο Πάρντιου στόχευσε και πήρε τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης για παραμονή του Κάρολ στην ομάδα.

«Όταν συζήτησα με τη διοίκηση για τη συμφωνία μας και ήμασταν στις τελικές διαπραγματεύσεις, πήγα την κουβέντα στον Άντι Κάρολ όπου ζήτησα να μείνει οπωσδήποτε στην ομάδα. Το νούμερο 9 στη φανέλα είναι θρυλικό στην ομάδα κι έχει δείξει ως τώρα στους οπαδούς ότι είναι αρκετά καλός για να το φορέσει. Θα ήταν τεράστια απώλεια αν φύγει. Είναι πολύ σημαντικό να μείνει και η διοίκηση με διαβεβαίωσε να ηρεμήσω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πάρντιου, ενώ στη συνέχεια έκανε λόγο για επιπλέον μεταγραφική ενίσχυση.

«Θα ξοδέψουμε λεφτά για να επενδύσουμε στην ομάδα. Αυτό είναι σίγουρο, όμως είναι άδικο να μιλήσω για νέα μεταγραφικά αποκτήματα, όταν ακόμη δεν έχω γνωρίσει το ρόστερ της ομάδας και δεν έχω δει τις δυνατότητές του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: