Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Επιστροφή Μπαλάφα ενάμισι χρόνο μετά

Τα σχέδιά του με τον Σωτήρη Μπαλάφα ετοιμάζει ο Μάκης Χάβος για το ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον Ηρακλή. Ο Έλληνας μέσος δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα επίσημο ματς με τον ΠΑΟΚ φέτος, ενώ έχει να πάρει φανέλα βασικού εδώ και ενάμισι χρόνο.

Τα προβλήματα τραυματισμών, αλλά και τιμωρημένων που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ ενόψει Ηρακλή έχουν οδηγήσει τον Μάκη Χάβο σε πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας. Στο τοπικό ντέρμπι του Σαββάτου, ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται να ξεκινήσει τον Σωτήρη Μπαλάφα στα χαφ, δίπλα στον Πάμπλο Γκαρσία, παρά το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα επίσημο ματς του «Δικεφάλου του Βορρά» την τρέχουσα σεζόν.

Ο προπονητής των Θεσσαλονικέων στην ενδεκάδα των βασικών που χρησιμοποίησε την Πέμπτη είχε τον Κώστας Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Σνάουτσνερ, Σακελλαρίου, Τσιρίλο και Κοντρέρας συνέθεσαν την αμυντική τετράδα. Στη μεσαία γραμμή, μπροστά από τους Γκαρσία και Μπαλάφα, ήταν ο Φωτάκης, ενώ στα δεξιά μετατέθηκε ο Σαλπιγγίδης, με το Βιεϊρίνια να διατηρείται αριστερά. Μοναδικός προωθημένος αγωνίστηκε ο Αθανασιάδης, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός για δεύτερη φορά στη θητεία του στον ΠΑΟΚ.

Δεν θέλει επιστροφή στα πάτρια

Η επιθυμία του Εργοτέλη να «επαναπατρίσει» τον Βασίλη Κουτσιανικούλη είναι δεδομένη, ενώ κι ο ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητικός σε τέτοιο ενδεχόμενο. Το θέμα «κολλάει» στον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος δεν πιστεύει ότι το καλύτερο πράγμα για την καριέρα του αυτήν τη στιγμή είναι μια επιστροφή στην κρητική ομάδα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν θεωρείται «τελειωμένος» από τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι πιστεύουν ότι ένας δανεισμός του μέχρι το τέλος της σεζόν θα τον επαναφέρει στα υψηλά στάνταρ απόδοσής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: