Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Τους τα είπε χύμα και τσουβαλάτα!

Την άποψη του για την Άρσεναλ εξέφρασε ο Πατρίς Εβρά ενόψει του ντέρμπι την ερχόμενη Δευτέρα στο «Όλντ Τράφορντ». Ο Γάλλος τόνισε πως οι «κανονιέρηδες» δεν είναι τίποτα άλλο από έναν εκπαιδευτικό σύλλογο, του οποίου η έλλειψη τροπαίων μπορεί να χαρακτηριστεί ως κρίση.

«Για εμένα η Άρσεναλ είναι ένα κέντρο εκπαίδευσης. Βλέπεις έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, διασκεδάζεις αλλά θα κερδίσεις κάποιο τίτλο ύστερα από όλα αυτά; Αυτό θυμάται ο κόσμος. Πάνε πέντε χρόνια από τότε που ένας μεγάλος σύλλογος σαν την Άρσεναλ δεν έχει κερδίσει κάτι, αυτό είναι κρίση», ήταν τα καυστικά σχόλια του Εβρά.

«Όταν παίζουμε κόντρα στην Άρσεναλ είναι πραγματικά ωραία, υπάρχουν ομάδες που έρχονται στο “Όλντ Τράφορντ” και παίζουν με 11 παίκτες πίσω από την μπάλα. Και εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο, αλλά η διαφορά είναι ότι εμείς έχουμε δύναμη», συμπλήρωσε ο Γάλλος διεθνής.

Ωστόσο, ο Εβρά δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει την Τσέλσι ως κύριο αντίπαλο των «κόκκινων διαβόλων» :

«Ο πραγματικός μας αντίπαλος είναι η Τσέλσι, ακόμη και αν γνωρίζουμε πως η Αρσενάλ μπορεί να κερδίσει και εμάς και αυτούς», συμπλήρωσε ο 29χρονος αριστερός μπακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: