Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Γουόλκοτ: «Τρόπαια για τον κόσμο»

Αποφασισμένοι όσο ποτέ να πανηγυρίσουν φέτος κάποιον τίτλο είναι όλοι στην Άρσεναλ σύμφωνα με τον Τίο Γουόλκοτ. Ο επιθετικός των «κανονιέρηδων» τόνισε την αισιοδοξία του για νίκη επί της Μάντσεστερ στο ντέρμπι, αλλά και για πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ ακόμη κι αν αντίπαλός τους είναι για άλλη μια φορά η Μπαρτσελόνα.

Αρχικά ο Άγγλος φορ δήλωσε ότι ήρθε η ώρα να σπάσουν το αήττητο των «κόκκινων διαβόλων», και βάσει των καλών εκτός έδρας επιδόσεών τους αυτό είναι πιο εύκολο να γίνει στο Ολντ Τράφορντ:

«Η Γιουνάιτεντ είναι ακόμη αήττητη στο πρωτάθλημα, οπότε ελπίζουμε να είμαστε οι πρώτοι που θα τη νικήσουμε. Δεν παίζουν ακόμη πολύ καλά, αλλά τώρα είναι η περίοδος με τα ντέρμπι που θα θελήσουν να ανεβάσουν ρυθμούς. Μακάρι να μην τους πετύχουμε σε καλή μέρα. Εμείς θα πάμε εκεί να παίξουμε χωρίς φόβο και να εκφραστούμε ελεύθερα. Άλλωστε εκτός έδρας παίζουμε φανταστικά και μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε».

Στη συνέχεια τόνισε ότι η Άρσεναλ θα παρουσιαστεί πιο έτοιμη φέτος στην Ευρώπη ακόμη κι αν η κληρωτίδα φέρει απέναντί τους την Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι:

«Αν θες να βγεις πρώτος πρέπει να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Θέλουμε να πάμε ένα βήμα πιο πέρα από πέρυσι. Αν πετύχουμε και πάλι την Μπαρτσελόνα δεν θέλουμε ο Μέσι να μας κάνει ότι και πέρυσι. Πρέπει να κερδίσουμε τρόπαια για τον κόσμο. Έχουμε βελτιωθεί πολύ και επιστρέφουν σύντομα και όλοι οι τραυματίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: