Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Σαν τα κοκόρια

Για ακόμη μια φορά την παράσταση στην Μάντσεστερ Σίτι κλέβουν οι Τέβεζ και Μαντσίνι. Ύστερα από τις υποστηρικτικές δηλώσεις του 26χρονου επιθετικού προς το πρόσωπο του Μαντσίνι, ο τεχνικός των «πολιτών» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη του. Ωστόσο, δεν θέλησε να υποτιμήσει τους υπόλοιπους, τονίζοντας ότι η Σίτι μπορεί να κερδίσει και χωρίς τον Αργεντινό.

«Ο Κάρλος είναι ένας φανταστικός παίκτης. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς σε όλη την Ευρώπη και ίσως στον κόσμο. Θα μείνει σε εμάς για πολύ καιρό γιατί δεν μου έχει πει το αντίθετο», ήταν τα λόγια του Ιταλού προπονητή.

Ωστόσο, ο Τέβεζ έχει τονίσει πως εξαιτίας των μακρόχρονων συμβολαίων του στην Ευρώπη, του λείπει η οικογένεια του, ενώ απογοητεύεται από το σύγχρονο ποδόσφαιρο,

«Μιλάμε για αυτήν την κατάσταση και με τον Κάρλο κάθε εβδομάδα, το έχω εξηγήσει αυτό 1.000 φορές», συμπλήρωσε ο Μαντσίνι, για τις ανησυχίες του Τέβεζ, όσον αφορά τον τρόπο που επιλέγουν να παίζουν τα τελευταία χρόνια οι ομάδες.

Από την άλλη, ο Μαντσίνι δεν θέλει να υποτιμήσει τους υπόλοιπους παίκτες που έχει στη διάθεση του τονίζοντας,

«Ο Κάρλος και ο Κολάροφ είναι πολύ σημαντικοί, αλλά και οι ποδοσφαιριστές που τους αντικαθιστούν μπορούν να κάνουν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Αν συνεχίσουμε έτσι, παίζοντας όπως κόντρα στην Μπόλτον και στο δεύτερο ημίχρονο με τη Στόουκ, μπορούμε να κερδίσουμε και χωρίς τον Τέβεζ», πρόσθεσε ο Μάντσινι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: