Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Ανταλλαγή Λεάλ-Κουτσιανικούλη, για έξι μήνες, πρότεινε σε ΠΑΟΚ ο Εργοτέλης

Την ανταλλαγή τού Βασίλη Κουτσιανικούλη με τον Λεάλ έχουν προτείνει στον ΠΑΟΚ οι άνθρωποι του Εργοτέλη, για το δεύτερο μισό τού πρωταθλήματος.
Αυτό αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα 'Σπορ τού Βορρά', αφού από χθες έχουμε γράψει για την επιθυμία των Κρητικών να εντάξουν ξανά στο δυναμικό τους τον νεαρό κυνηγό τού 'δικέφαλου του Βορρά'.

Έστω με τη μορφή δανεισμού, για έξι μήνες, προκειμένου να πάρει και ο ίδιος παιχνίδια στα πόδια του, αφού μετά τον Παύλο Δερμιτζάκη και ο Μάκης Χάβος δείχνει να μην τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα.

Θέλει ο ΠΑΟΚ, 'κλωτσάει' ο παίκτης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τής εφημερίδας, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να προχωρήσει το συγκεκριμένο σενάριο. Δεδομένου ότι έχει γίνει μία πολύ σοβαρή οικονομική επένδυση στο πρόσωπο του Κουτσιανικούλη, χωρίς να έχει προσφέρει μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα.

Μάλιστα, με το να μένει μεταξύ πάγκου και εξέδρα κερδισμένος δεν βγαίνει ούτε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, αλλά ούτε και η ομάδα. Οι πληροφορίες από το περιβάλλον τού παίκτη, πάντως, αναφέρουν ότι ο ίδιος δεν θέλει να παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα. Πολύ περισσότερο στον Εργοτέλη, αφού θεωρεί ότι αν μείνει στην Τούμπα και πάρει τις ευκαιρίες που πρέπει, μπορεί να δείξει το καλό του πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: