Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

"Μπαμ" με Μπαπτίστα η Μάλαγα

Άνοιξε η... όρεξη των ανθρώπων της Μάλαγα μετά την απόκτηση του Έντζο Μαρέσκα, με τα ισπανικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως οι δύο επόμενοι άμεσοι στόχοι των Ανδαλουσιανών είναι οι Μπαπτίστα και Αλμούνια!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Ιβηρική χερσόνησο, η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει θέσει ως προτεραιότητά την έλευση του Ζούλιο Μπαπτίστα στο "Ροσαλέδα", με τις συζητήσεις με τους διοικούντες τη Ρόμα να βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο.

Ο γενικός διεθυντής της Μάλαγα, Αντόνιο Φερνάντες, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος δεν είναι στα βασικά πλάνα του Κλαούντιο Ρανιέρι στους "τζαλορόσι" και ότι επιθυμεί να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα (σ.σ έχει αγωνιστεί σε Σεβίλλη και Ρεάλ), με το κυριότερο εμπόδιο αυτή τη στιγμή να είναι το ετήσιο συμβόλαιό του, ύψους 3.000.000 ευρώ.
Από εκεί και πέρα, πρόθεση των Ανδαλουσιανών είναι να εντάξουν στο δυναμικό τους και τον Μανουέλ Αλμούνια, που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Άρσεναλ μέχρι το 2012 αλλά δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή του Αρσέν Βενγκέρ για τη θέση κάτω από την εστία.
Σύμφωνα μάλιστα με τον Πελεγκρίνι, ο 33άχρονος κίπερ θα είναι μία καλή λύση για την ομάδα ώστε να πλαισιώσει τον βασικό Ρούμπεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: