Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Δίκαιη νίκη για τον Διαγόρα

Δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη με 1-0 πέτυχε ο Διαγόρας σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας και παραμένει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα της Football League.
Αντίθετα, οι Θεσσαλοί, που είχαν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Νίκο Κεχαγιά, εξακολουθούν να βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και ανέλαβαν τον έλεγχο από την αρχή επιχειρώντας να διασπάσουν την αμυντική γραμμή των Θεσσαλών. Οι προσπάθειες των παικτών της ομάδας της Ρόδου δικαιώθηκαν στο 36' όταν ο Ρέγες εκτέλεσε κόρνερ και ο Ταραχούλσκι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Πίτκα.
Στο δεύτερο μέρος, η Αναγέννηση ανέβασε την απόδοσή της και ισορρόπησε. Ωστόσο, δεν έγινε ιδιαίτερα απειλητική για τους νησιώτες. Ο Κεχαγιάς προσπάθησε να τονώσει την επιθετική γραμμή της ομάδας του, η οποία ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης αν και δημιούργησε ορισμένες καλές ευκαιρίες.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Σκόνδρας, Χατζόπουλος, Πουλόπουλος (56' Εξουζίδης), Γεωργίου, Πλάτανος, Καμηνιώτης, Αγκιρίμπα, Ταραχούλσκι, Ρέγες (72' Σπάρταλης), Ζουρούδης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Νίκος Κεχαγιάς): Πίτκας, Μπιτέλης (70' Τζέκος), Βούκοβιτς, Αγγελόπουλος, Θεοδοσιάδης, Κουρτεσιώτης, Δούκας, Ντοριβάλ, Χατζηρίζος (81' Κόσουτιτς), Ροντρίγκο (63' Αθανασιάδης), Ραονέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: