Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Ανατροπή και νίκη για τον Πιερικό!

Ο Πιερικός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε 3-1 του Θρασύβουλου και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα βελτιώνοντας τη θέση του στη βαθμολογία.
Το συγκρότημα της Φυλής είχε προηγηθεί στο πρώτο μέρος, όμως δεν άντεξε στην αντεπίθεση που εξαπέλυσαν οι «μελανόλευκοι» στην επανάληψη και έφυγε δίχως βαθμούς από τη μακεδονική πόλη.
Η ομάδα της Κατερίνης άσκησε πίεση στους Αθηναίους και από την αρχή της αναμέτρησης επέβαλε το δικό της ρυθμό. Ωστόσο, όποτε χρειάστηκε, ο τερματοφύλακας Σιδεράκης δήλωσε «παρών» και διατήρησε απαραβίαστη την εστία του. Οι φιλοξενούμενοι έριξαν το βάρος στον αμυντικό τομέα και επιχείρησαν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις με τον Ζαχαρόπουλο. Τελικά, ο έμπειρος επιθετικός, που σε δύο ημέρες θα γίνει 39 ετών, αξιοποίησε τη σέντρα του Μίχου και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα Γουμάγια ανοίγοντας το σκορ για τον Θρασύβουλο.
Ωστόσο, η «απάντηση» της ομάδας του Σταύρου Διαμαντόπουλου ήρθε λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης. Συγκεκριμένα, στο 52' ο Γκουγκουλιάς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση έπειτα από προσπάθεια του Μιλόσκοβιτς και δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει με πλασέ. Η μακεδονική ομάδα διατήρησε την πρωτοβουλία και αναζήτησε το δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε στο 73' όταν ο Δήμου με σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας την απόλυτη ανατροπή.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 83' όταν δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στους Γουμάγια και Μουστόγιαννη. Αμφότεροι παρατηρήθηκαν με κίτρινη κάρτα, όμως αυτή ήταν η δεύτερη για τον παίκτη του Θρασύβουλου, που αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.
Ο Πιερικός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με γκολ στο 91' όταν μετά από ατομική προσπάθεια του Λόπεζ, ο νεοεισελθών Κωνσταντινίδης σκόραρε με τακουνάκι διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Γουσούλης, Τασίδης, Δήμου, Χατζής (69' Κοντέων), Μιλόσκοβιτς, Πουλάκος (88' Κωνσταντινίδης), Πουρτουλίδης, Γκουγκουλιάς, Λόπεζ.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Αντώνης Μανίκας): Σιδεράκης, Κολοτούρος, Κακαράς (76' Τσιλιγκίρης), Ζώνας, Μίχος (68' Αργυρόπουλος), Μουστόγιαννης, Ζαχαρόπουλος, Βαλεριάνος, Κατσίκης, Φρίμπονγκ (79' Πέκε), Πρίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: