Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Μόρας υπό προϋποθέσεις

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟΠΕΡ. ΙΣΩΣ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ. «ΒΡΟΧΗ» ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ. –
Ο Βαγγέλης Μόρας είναι ένας από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που δεδομένα απασχολεί τους ανθρώπους τού Ολυμπιακού, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που η καριέρα του στην Μπολόνια φαίνεται ότι θα φτάσει άμεσα στο τέλος της.

Συγκεκριμένα, ο στόπερ τού ιταλικού συλλόγου (όπως και όλοι οι συμπαίκτες του) έκανε προσφυγή για δεδουλευμένα πέντε μηνών και αν η διοίκηση της Μπολόνια δεν εξοφλήσει τις υποχρεώσεις της μέσα 20 μέρες, θα ζητήσει την ελευθερία του από την ιταλική Λίγκα. Την οποία μπορεί να εξασφαλίσει αν μέσα σε ένα διάστημα 15 ημερών  οι Ιταλοί δεν του δώσουν τα χρήματα που του οφείλουν.

Οι πιθανότητες να μείνει ελεύθερος ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, δηλαδή, είναι πολλές, ακόμα και να προκύψει συμφωνία με την Μπολόνια προκειμένου να εισπράξει ένα μέρος των οφειλομένων. Κάτι που μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον των ανθρώπων τού Ολυμπιακού, όπως αναφέρει σε σημερινό του ρεπορτάζ το «Goal», αλλάζοντας τα δεδομένα στον σχεδιασμό των «ερυθρόλευκων».

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, άλλωστε, είναι πολύ πιθανό να μη ζητήσει καθόλου μεταγραφές τον χειμώνα. Η περίπτωση του Έλληνα στόπερ, όμως, είναι εξαιρετική αφενός λόγω ηλικίας και εμπειριών από το ιταλικό πρωτάθλημα, αφετέρου λόγω του ότι η παρουσία του θα ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: