Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Τελειώνει του Μεντί

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει το θέμα του Μπερνάρ Μεντί.
Ο Γάλλος αμυντικός εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στον «γηραιό», στην συνάντηση που είχε με τους ιθύνοντες της ομάδας. Οι «κυανόλευκοι» προσφέρουν στον παίκτη συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της σεζόν, με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμα, εφόσον υπάρχει η σύμφωνη γνώμη και των δυο πλευρών.
Ο Μεντί τόνισε κατά την συνάντησή του με τον Γιάννη Τάκη: «Δεν ήρθα εδώ για να σας κοροϊδέψω. Έχω κίνητρο για να παίξω στον Ηρακλή. Θα δώσω την απάντησή μου το Σάββατο». Ο Μεντί αναμένεται να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ηρακλή απέναντι στον ΠΑΟΚ και στην συνέχεια θα απαντήσει οριστικά στους διοικούντες του Ηρακλή.
Ήδη, ο έμπειρος αμυντικός έχει πάρει μια πρώτη γεύση από τη Θεσσαλονίκη, ενώ είχε γνωριμία με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του «γηραιού». Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει τον παίκτη στην ομάδα και το μόνο που απομένει είναι η ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ο Μεντί είχε συνομιλία και με τον Χοσέμι, από την οποίο προσπάθησε να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τον «γηραιό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: