Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Με πάθος στην Τρίπολη

Αποφασισμένος να πάρει τη νίκη στην Τρίπολη και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, εμφανίζεται ο Παναθηναϊκός.
Οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως το συγκεκριμένο ματς θα είναι ένα από τα δυσκολότερα εκτός έδρας, πλην των ντέρμπι και σε περίπτωση νίκης θα καταφέρουν να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, ανεξάρτητα με το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Ατρόμητο. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα έχει στη διάθεσή του, όλους τους ποδοσφαιριστές και έχει τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» να επιλέξει την κατάλληλη ενδεκάδα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Ο Κώστας Κατσουράνης αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα του «τριφυλλιού», ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και θέτει υποψηφιότητα για το δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Επίσης, ο Σωτήρης Νίνης ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε από το ματς απέναντι στην Κοπεγχάγη και αναμένεται να ταξιδέψει και αυτός στην Αρκαδία.
Ο Φερέιρα ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα του «τριφυλλιού», με τον Καρνέζη να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια, την ίδια στιγμή που οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αγορά του εξωτερικού για την εύρεση παικτών, που θα τονώσουν το ρόστερ της ομάδας. Οι όποιες εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα αναμένονται μετά την οριστική απόφαση της διοίκησης για τα χρήματα που θα διατεθούν για τις μετεγγραφές, ενώ ήδη οι Αντωνίου και Φρέιτας έχουν έρθει σε μια πρώτη επαφή με ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: