Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Γκετσέφσκι: «Σεβασμός, όχι φόβος…»

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει αύριο την προσπάθεια του στους ημιτελικούς της Α1 μπάσκετ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα (19:00, ΕΤ-1). Ο Σκοπιανός σέντερ της ομάδας, Τοντόρ Γκετσέφσκι, σέβεται τον πρωταθλητή Ευρώπης, αλλά ζητάει από τους συμπαίκτες του να μην φοβηθούν τον αντίπαλο.
«Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός είναι Πρωταθλητής Ευρώπης και η ψυχολογία τους είναι σίγουρα ανεβασμένη αυτή τη στιγμή, μοναδικός τους στόχος είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος για να λήξει η χρονιά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τους σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε, πηγαίνουμε για να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε μέσα στο παρκέ».
«Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ποιος είναι ο αντίπαλός μας στη φάση αυτή. O Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και έχει την πρόσφατη κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για να το αποδείξει. Εμείς αντιμετωπίζουμε προβλήματα απουσιών αυτό τον καιρό, αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται δεδομένων των συνθηκών, να προβληματίσουμε τον Παναθηναϊκό και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι», είπε για την αναμέτρηση ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: