Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Ισοπαλία Άρη 2-2 με τον ΠΑΣ, έπαιξε ο Κοτσώνης με τα κίτρινα

Με ισοπαλία με σκορ 2-2 ο Άρης αποχαιρέτησε τη φετινή χρονιά στο τελευταίο φιλικό-γιορτή που έγινε στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ.

Ένα φιλικό που είχε εορταστικό χαρακτήρα, πολλά γκολ και μια όμορφη ατμόσφαιρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον Άρη και ο Κοστώνης του Πανηλειακού, ο οποίος δοκιμάζεται από τον Σάκη Τσιώλη.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

11': Συρτό σουτ του Ντε Βισέντι μπλόκαρε ο Βελλίδης.

18': Δυνατό φάουλ του Τζάνη εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο γκολκίπερ του Άρη.

23': Το 1-0 για τον ΠΑΣ με συρτό σουτ του Μπακαγιόκο στη γωνία που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Βελλίδη.

45+1': Ο Άρης ισοφάρισε 1-1 με εκτέλεση πέναλτι του Μενδρινού. Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε ανατροπή του Καζναφέρη από τον Οικονόμου.

67': Ξαφνικό σουτ του Κουρέλα απέκρουσε σε κόρνερ ο Κουβεντάρης.

74': Μπαλιά τρύπα του Σκούφαλη στο Γκέκα, το πλασέ του τελευταίου από καλή θέση έφυγε άουτ.

76': Το 1-2 για τον Άρη με κοντινό σουτ του Αγγελούδη. Προηγήθηκε σουτ του Γιαννιώτα, ο Κουβεντάρης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα και ο Αγγελούδης την έστειλε στα δίχτυα.

77': Το 2-2 για τον ΠΑΣ με ωραίο σουτ του Σκούφαλη μετά από καλή μεταβίβαση του Βαρτζιώτη.

87': Φάουλ του Αγτίδη, η μπάλα πήρε κατεύθυνση για τα δίχτυα αλλά πάνω στη γραμμή πρόλαβε και απέκρουσε ο Τζημόπουλος.

90': Βολίδα του Κυριάκου έφυγε μόλις άουτ.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Κομίνης (Θεσπρωτίας) και βοηθοί οι Κάλφογλου (Θεσπρωτίας), Πασχάλης (Ηπείρου). Τέταρτος διαιτητής ο Μπαλατσούκας (Ηπείρου).

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός (27' Σικαλιάς - 64' Κουβεντάρης), Πάντος (43' Φουρτάδο), Οικονόμου (48' Τζημόπουλος), Κώτσιος (43' Βαρτζιώτης), Μιχαήλ (64' Μαργαρίτης), Κεϊτά (48' Σενόνε), Ανδράλας (48' Κυριάκος), Μπουχάν (70' Γκοτζιάς), Τζάνης (48' Σκούφαλης), Μπακαγιόκο (43' Τσάνης), Ντε Βισέντι (70' Γκέγκας).

ΑΡΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης (52' Διούδης), Κουλουχέρης (46' Παπαζαχαρίας), Μίσελ, Καζναφέρης (70' Γιώρης), Μενδρινός (46' Κουρέλας 83' Ντάμαρλης), Αραβίδης (30' Αγγελούδης), Λαζαρίδης (46΄Κοτσώνης), Οικονομόπουλος (52' Γιαννιώτας), Βανγκέλι (52' Αγτίδης), Τοπούζης (59' Ρένια), Γιαννίτσης.The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: