Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

«Νο1 εχθρός του Άρη ο κ.Σκόρδας»!!

Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον του Λάμπρου Σκόρδα καταφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Σαρρής σε δηλώσεις του στον «Aris FM».
«Νο1 εχθρός του Άρη ο κ.Σκόρδας»!
«Νο1 εχθρός του Άρη ο κ.Σκόρδας», είπε χαρακτηριστικά ο Σαρρής, ενώ σημείωσε πως «το να επιμένει στις ίδιες κατηγορίες εκτός από γέλιο δεν προσφέρουν τίποτε άλλο, για αυτό λέω ας τον φροντίσουν οι δικοί του άνθρωποι, πιστεύω ότι το έχει ανάγκη»…
Η συζήτησε ξεκίνησε από τις τελευταίες τοποθετήσεις του Λάμπρου Σκόρδα για την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης αλλά και για την Λέσχη Φίλων Άρη, με τον Σαρρή να αναφέρει:
«Δυστυχώς μιλάμε για έναν άνθρωπο που θεωρώ ότι χρήζει επαγγελματικής βοήθειας, ας τον βοηθήσει η οικογένεια του ή οι λίγοι φίλοι που του έχουν απομείνει.
Τα ψεύδη του κ. Σκόρδα έχουν ήδη καταρριφθεί με έγγραφα και όμως συνεχίζει να καταφέρεται ενάντια στην διοίκηση και στην Λέσχη. Μετά την παρουσίαση που έγινε στην γενική συνέλευση της Λέσχης όλοι πλέον γνωρίζουν πόσα έχει πληρώσει η διοίκηση σε εφορία αλλά και σε χρέη άλλων διοικήσεων.
Το να επιμένει στις ίδιες κατηγορίες εκτός από γέλιο δεν προσφέρουν τίποτε άλλο, για αυτό λέω ας τον φροντίσουν οι δικοί του άνθρωποι, πιστεύω ότι το έχει ανάγκη. Κάποτε ήμουν κι εγώ φίλος του αλλά όχι πλέον, ο άνθρωπος αυτός έκανε ζημιά στην ομάδα και τις δικές του αδυναμίες, τα δικά του χρέη πληρώνει η διοίκηση της ομάδας. Είδαμε ότι ολοκλήρωσε την συνέντευξη του και δεν του έκανε κανείς ερώτηση, όσα έλεγε δεν είχαν ούτε συνοχή, ούτε ειρμό. Ακόμη και οι δημοσιογράφοι τον άκουγαν από ευγένεια ή από υποχρέωση. Το δικό του κεφάλαιο στον Άρη έχει τελειώσει».
Στην συνέχεια τόνισε πως «όλα τα οικονομικά στοιχεία υπήρχαν στην Λέσχη και από ότι γνωρίζω δόθηκαν, δεν υπάρχει τίποτε κρυφό στον Άρη. Ο κ. Σκόρδας είναι πλέον παρελθόν από τον Άρη και η πορεία του γράφεται με μαύρες σελίδες στην ιστορία. Του αναγνωρίζω ότι αρχικά είχε πετύχει πολλά στην διοίκηση αλλά τώρα δεν αξίζει να ασχολούμαστε μαζί του.
Δυστυχώς κατόρθωσε να μηδενίσει μόνος του την όντως μεγάλη προσφορά του τα προηγούμενα χρόνια και εγώ όπως όλος ο κόσμος του Άρη μείναμε με ανοιχτό το στόμα από όσα έκανε στην γενική συνέλευση, ο κ. Σκόρδας είναι τώρα ο Νο1 εχθρός του Άρη! Ξεφτιλίζει τώρα ακόμη και εσάς τους δημοσιογράφους καθώς σας κατηγορεί ανοιχτά ότι όλοι συμμετέχετε στην σκευωρία εναντίον του, δεν αξίζει τον κόπο, έχουν πέσει οι μάσκες πλέον».
Εκτός αυτού είπε πως «και το ψηφοδέλτιο του κ. Σκόρδα και το «Άρης Ενότητα» ήταν απλά ένα πρόσχημα για να μπει πάλι στα κοινά του Άρη ο κ. Σκόρδας. Το μόνο που τον ενδιέφερε όλο αυτό το διάστημα ήταν να μας φέρει όλους στα όρια μας αλλά δεν το κατάφερε, ο Άρης είναι ενωμένος και δημοκρατικός. Πιστεύω ότι μέσα του παρακαλούσε να συμβεί κάτι άσχημο στην γενική συνέλευση ώστε να στρέψει στην συνέχεια τον κόσμο ενάντια στην διοίκηση.
Όσοι επιθυμούν τις πρακτικές Σκόρδα και την μεμψιμοιρία, ας ψηφίσουν το ψηφοδέλτιο του κ. Φουρλίγκα και λέω του κ. Φουρλίγκα γιατί στον Άρη πρόεδρο χωρίς υπογραφή δεν θέλουμε, ο κ. Στεφανίδης ως δικηγόρος μπορεί να είναι πρόεδρος αλλά δεν θα έχει δικαίωμα υπογραφής. Τώρα όμως φάνηκε επιτέλους η πραγματικότητα, όλα ήταν μια συνωμοσία του κ. Σκόρδα και να ξέρετε όλοι πως ότι μας προσάπτει είναι αυτά που κάνει ο ίδιος, αυτός πήρε τηλέφωνο τον κ. Παπαϊωάννου μόλις έμαθε ότι θα είναι μαζί μας και τον απείλησε, αυτός συνωμοτεί και λέει ψέμματα.
Ίσως παλαιότερα να ξεγελούσε τον κόσμο ο κ. Σκόρδας αλλά τώρα δεν μπορεί. Ήταν σχεδιασμένο να αποσύρει την υποψηφιότητα του και ήθελα να το κάνει σε κλίμα έντασης, η ηρωϊκή του έξοδος ήταν προσχεδιασμένη αλλά δεν περίμενε ότι θα γίνει σε ήρεμο κλίμα. Εμείς ως σχήμα καταθέσαμε μια θετική πρόταση στις εκλογές, το σχήμα «Άρης Ενότητα» δεν έχει κάνει ούτε μια ρεαλιστική πρόταση. Θεωρώ πάντως κρίμα να μην υπάρχει ένα ακόμη σοβαρό σχήμα να διεκδικήσει την ΠΑΕ Άρης στην Λέσχη και ο κόσμος να μπορέσει να διαλέξει στην συνέχεια το καλύτερο σχήμα».
Παράλληλα ο Σαρρής επισήμανε ότι «για όσους απορούν πως πήραμε άδεια, θα πω ότι πήραμε ακριβώς γιατί δεν ισχύουν όσα λέει ο κ. Σκόρδας. Ίσως να παρακαλούσε ο κ. Σκόρδας να μην πάρουμε άδεια, ίσως να παρακαλούσε να κερδίσει ο Ολυμπιακός Βόλου τον Παναθηναϊκό πριν λίγο καιρό. Είναι ακατάληπτα και αστεία όσα αναφέρει ο κ. Σκόρδας, και προσωπικά πιστεύω ότι χρήζει βοήθειας, ίσως και ιατρικής. Μας καθυβρίζει τόσο καιρό αλλά εμείς δεν έχουμε πει τίποτε για αυτόν.
Το πιο σημαντικό από όλα είναι πλέον δεν υπάρχει Σκόρδας στον Άρη, μπήκε οριστικά στο χρονοντούλαπο και η ιστορία του γράφηκε με μαύρες σελίδες. Ο κόσμος ξέρει την αλήθεια και εμείς δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στην κατρακύλα του κ. Σκόρδα. Ειδικά για την τωρινή διοίκηση, ο κ. Σκόρδας δεν μπορεί να πει τίποτε, πιστεύω ότι όσο πιο πολύ χτυπά την Λέσχη τόσο θα λειτουργεί ο εγωϊσμός του κόσμο του Άρη και θα έρθουν περισσότεροι στην Λέσχη».
Σε ερώτηση για το εάν θεωρεί πως ο Σκόρδας θα πάει στα δικαστήρια απάντησε: «Αν θέλει ας πάει στα δικαστήρια. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό του. Θα πάρει πάντως την απάντηση που πρέπει και από την Δευτέρα θα επισκέπτεται συχνά τα δικαστήρια για άλλους λόγους. Ως πρόσωπο δεν πρόκειται να κάνω μήνυση αλλά ως εταιρεία, ως Άρης θα απαιτήσουμε να ζητήσει συγγνώμη για όσα είπε, έχουμε όλα τα στοιχεία που χρειάζονται και θα απαντηθούν όλα στα δικαστήρια, θα πατήσει μαύρο χιόνι ο κ. Σκόρδας».
Κλείνοντας, ο Σαρρής σχολίασε πως «ο κόσμος καταλαβαίνει τι γίνεται στην ομάδα και την προσπάθεια του κ. Σκόρδα να επιστρέψει στα κοινά. Πιστεύω ότι όλα αυτά θα αποβούν σε καλό της Λέσχης, θα έρθει μαζικά ο κόσμος να γραφτεί και να ψηφίσει την διοίκηση που θέλει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: