Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Συνάντηση Λέσχης Φίλων Άρη με Μπιτσαξή!!

Συνάντηση συνεργασίας με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Π. Μπιτσαξή είχαν σήμερα οι Πρόεδροι του ΑΣ ΑΡΗΣ, ΚΑΕ ΑΡΗΣ και Λέσχης Φίλων ΑΡΗ.
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού δεσμεύτηκε για την τήρηση της σχέσης σύμβασης, όπως αυτή απορρέει από την Υπουργική Απόφαση που ρυθμίζει τις σχέσεις μεταξύ του ΑΣ ΑΡΗΣ και ΚΑΕ ΑΡΗΣ για τις χρήσεις του Αλεξανδρείου Μελάθρου, και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να ισχύει ως έχει. Ζήτησε παράλληλα τη συνδρομή της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, μέσω ποσοστών επί των εισιτηρίων και των διαφημίσεων, ώστε η ΚΑΕ ΑΡΗΣ να συμμετέχει ισότιμα στην τήρηση της νέας οικονομική πολιτική της ΓΓΑ που αφορά όλα τα εθνικά αθλητικά κέντρα της χώρας.
Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούσαν τη λειτουργία και την προώθηση των ερασιτεχνικών τμημάτων του ΑΣ ΑΡΗΣ.
Η ανταλλαγή απόψεων περιλάμβανε θέματα αθλητικής βίας, οργανωτικών δομών του ελληνικού αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, οικονομικής πολιτικής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, κ.λπ.
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού εξέφρασε για ακόμη μια φορά, παρουσία των τριών προέδρων του ΑΡΗ, την απόλυτη στήριξη στη φιλοσοφία και λειτουργία της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις διαδικασίες της, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι πρέπει να διαφυλαχθεί και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: