Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Και… πάλι οι δύο τους!

Μια ακόμη σύγκρουση… αετών. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αγωνίζονται σήμερα στις 19:30, στην κατάμεστη, όπως αναμένεται να είναι, Τούμπα έχοντας μοναδικό σκοπό και στόχο τη νίκη.
Ο μεν ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη για να «ρεφάρει» κιόλας την βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ και έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του αλλά και «ετοιμοπόλεμους» τους Βιεϊρίνια και Λίνο, μπορεί να τα καταφέρει. Η δε ΑΕΚ θα μπορούσε να πει κανείς ότι παίζει για δύο αποτελέσματα στην Τούμπα. Ακόμη και η ισοπαλία θα την διατηρήσει στην κορυφή των play-off και θα της δώσει αβαντάζ για την συνέχεια. Ψυχολογικό αβαντάζ έχει έτσι κι αλλιώς.
Ευχάριστα ήταν τα νέα της χθεσινής ημέρας στον ΠΑΟΚ και… κάπως έτσι ελπίζουν όλοι να κυλήσει και η σημερινή βραδιά. Ο Βιεϊρίνια και ο Λίνο ξεπέρασε τα προβλήματα τραυματισμών και τέθηκαν στη διάθεση του Μάκη Χάβου. Αντίθετα, ο Μουσλίμοβιτς υπέστη νέα υποτροπή στους προσαγωγούς, με τον Αθανασιάδη να είναι αυτός ο οποίος θα πάρει την θέση του στην ενδεκάδα. Ο Μάκες Χάβος ντόπαρε τους παίκτες του μιλώντας για την σημασία της σημερινής αναμέτρησης ενώ το πρόγραμμα που παρακολούθησε και ο Θοδωρής Ζαγοράκης ο οποίος ενθάρρυνε τους παίκτες για το σπουδαίο σημερινό ραντεβού.
Αήττητη σε τρία παιχνίδι και έχοντας κερδίσει με το ευρύ 3-0 τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, έρχεται με… αέρα στην Τούμπα αλλά και με αγωνιστικά προβλήματα. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Σανέλ Γιάχιτς δεν υπολογίζονται έτσι κι αλλιώς μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ και ο Παντελής Καφές δεν μπόρεσε τελικά να ξεπεράσει το πρόβλημα του και έμεινε εκτός αποστολής. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν συνηθίζει να χρησιμοποιεί ποτέ ίδια ενδεκάδα σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια.
Οι πιθανές ενδεκάδες:
ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Χαλκίας, -Έτο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο –Γκαρσία, Βιτόλο- Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Βιεϊρίνια- Αθανασιάδης.
Αποστολή: Kρέσιτς,  Κουτσιανικούλης, Μπαλάφας, Τσουκαλάς, Αρίας, Ελ Ζαρ, Σνάουτσνερ, Σαβίνι, Σακελλαρίου.
Απουσίες: Ίβιτς, Φιλομένο, Μουσλίμοβιτς.
ΑΕΚ (4-4-2): Σάχα –Γεωργέας, Μανωλάς, Δέλλας, Καράμπελας- Μίτσελ, Ντιόπ, Λοενάρντο, Μάκος- Μπάχα, Σκόκο.
Αποστολή: Αραμπατζής, Νασούτι, Νταντόμο, Γκερέιρο, Λαγός,  Ματέος, Κλωναρίδης, Μπλάνκο, Έντερ.
Απουσίες: Λυμπερόπουλος, Καφές, Γκέντζογλου, Γιάχιτς, Μπερνς,
Διαιτητής:
Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

1 σχόλιο:

Marios είπε...

το εχω παιξει χ στο βισταμπετ. αποδοση 3,10. καθολου κακο!