Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Μπαρκαουάν : «Πρέπει να παίξει με πάθος ο ΠΑΟΚ»


Με δηλώσεις του στον "Sport 103 fm", ο Κοσμίν Μπαρκαουάν τόνισε  ότι εάν ο ΠΑΟΚ αγωνιστεί  συμφωνα με τις δυνατότητες του , τότε δεν εχει να φοβηθεί τίποτα στον αγώνα με την ΑΕΚ.


 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου πρώην αμυντικού του "Δικεφάλου", που πλέον κατοικεί στα Πετράλωνα Χαλκιδικής και είναι προπονητής στον Διγενή Λακκώματος:

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ: "Φυσικά ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ δεν είναι καλή ομάδα, αλλά κέρδισε το Κύπελλο και έχει καλή ψυχολογία. Πιστεύω όμως ότι αν ο ΠΑΟΚ παίξει σαν ομάδα, θα νικήσει. Όταν πολεμάει σαν ομάδα, δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα. Όταν δεν το κάνει, όμως, είναι καταστροφικό. Αν πολεμήσει σαν ομάδα λοιπόν, θα νικήσει σήμερα να νικήσει".

Για τη σημασία της παρουσίας του Βιεϊρίνια: "Ο Βιεϊρίνια είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ τον χρειάζεται για να βοηθήσει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Εύχομαι να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, να βάλει πάνω απ' όλα την ομάδα και να συμβάλει στην κατάκτηση της νίκης και την εκπλήρωση των στόχων της ομάδας στα πλέι οφ".

Για την έκβαση των πλέι οφ: "Πιστεύω ότι αν ο ΠΑΟΚ πάρει το σημερινό παιχνίδι, θα επιστρέψει στην κορυφή και θα είναι στο χέρι του να παραμείνει εκεί και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: