Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Ο αγώνας της χρονιάς για τον ΠΑΟΚ

Οι κόποι μιας χρονιάς παίζονται σήμερα για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς με μια νίκη θα αποκτήσει σοβαρό προβάδισμα για να τερματίσει πρώτος στα πλειη οφ. Τα προβλήματα όμως δεν λείπουν από την ομάδα του Μάκη Χάβου.
Ο έλληνας τεχνικός ακόμα και στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα του από την στιγμή που είδε και τον Μουσλίμοβιτς να τίθεται νοκ άουτ.
Ο Βόσνιος που προορίζονταν για τον αρχικό σχήμα έμεινε εκτός αποστολής και έτσι είναι ξεκάθαρος πλέον ο τρόπος που θα αγωνιστεί στην επίθεση, έχοντας τον Στέφανο Αθανασιάδη στην κορυφή.
Ο Χαλκιάς θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια της ομάδας με κεντρικό αμυντικό δίδυμο αυτή την φορά τον Κοντρέρας με τον Μαλεζά. Δεξιά θα βρεθεί ο Ετό και αριστερά ο Λίνο. Στην μεσαία γραμμή δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις με τους Βιτόλο και Γκαρσία να αποτελούν τον συνδετικό κρίκο της άμυνας με την επίθεση. Ο Σαλπιγγίδης θα είναι στην δεξιά πλευρά της επίθεσης και αριστερά ο Βιεϊρίνια που κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο Φωτάκης θα είναι λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο Αθανασιάδη.

Αναλυτικά οι παίκτες που πήρε ο Χάβος στην αποστολή είναι:  Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Έτο, Γκαρσία, Λίνο, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.

Ο φόβος των καρτών

Αρκετοί παίκτες βρίσκονται σε οριακό σημείο και ο Μάκης Χάβος έχει ζητήσει να είναι προσεκτικοί με τις κίτρινες κάρτες που δέχονται. Ο Γκαρσία με τον Κοντρέρας αν δεχτούν κάρτα τελειώνει η σεζόν για αυτούς,  ενώ και άλλοι κινδυνεύουν με μια αγωνιστική.

Με σύμμαχο τον κόσμο

Γεμάτη αναμένεται να είναι σήμερα η Τούμπα από την στιγμή που τα περισσότερα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί. Άλλωστε θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για την νίκη αφού μπορεί να σταθεί ικανή να στείλει τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιον Λίγκ.The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: