Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

«Επικίνδυνος ο Αδαμίδης, πρόβλημα η ΑΕΚ»!

Ολομέτωπη επίθεση εναντίον του Σταύρου Αδαμίδη εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας την Τρίτη, εν τη απουσία του προέδρου της ΑΕΚ, με αφορμή τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου!
«Επικίνδυνος ο Αδαμίδης, πρόβλημα η ΑΕΚ»!
«Είναι επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο. Δεν ξέρει και δημιουργεί καταστάσεις. Μακάρι να ήταν εδώ, θα του έλεγα πολλά», ενώ έβαλε και κατά της ΑΕΚ στη συνέχεια.
«Δεν επιτρέπεται να βγάζει ανακοίνωση και να αποκαλεί τον Ατρόμητο "ομάδα της γειτονιάς". Μας δημιουργεί συνέχεια προβλήματα. Δεν μπορούμε να πάρουμε τα λεφτά μας από τον ΟΠΑΠ. Δεν έρχεται να υπερασπιστεί τον εαυτό της για τα προβλήματα που δημιουργεί», υποστήριξε ο Μαρινάκης.
Τα επεισόδια, που αμαύρωσαν τον τελικό, απασχόλησαν και τα 12 μέλη του συμβουλίου (απουσίαζαν ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, η Λάρισα και η ΕΠΟ), η πλειοψηφία των οποίων υποστήριξε ότι ο Ατρόμητος άδικα τιμωρήθηκε (η έφεση της ομάδας του Περιστερίου θα εκδικαστεί στις 25 Μαΐου).
Ο Γιώργος Σπανός, δε, προανήγγειλε ότι θα καταγγείλει τη σύμβαση με τον ΟΠΑΠ. «Ενώ είμαι θύμα, έγινα θύτης. Δεν γίνεται να τιμωρηθεί η ΑΕΚ με τρεις αγωνιστικές και εγώ με δύο και 100.000 (σ.σ.: το πριμ που δεν έδωσε ο Οργανισμός στον Ατρόμητο ως φιναλίστ του τελικού). Δεν μπορούν να αρνούνται να μου δώσουν τα λεφτά». Είναι χαρακτηριστική, μάλιστα, η ατάκα του Αχιλλέα Μπέου στον πρόεδρο του Ατρόμητου: «Σε βρήκαν και σ' τα κάνουν!».
Παράλληλα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακός Βόλου τα "έχωσε" και στις απούσες ΠΑΕ (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΑΕΛ). «Να μοιράζονται τα λεφτά οι ομάδες που είναι εδώ κι όχι αυτές που λείπουν»!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: