Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

«Συμπαιγνία Σκόρδα-Στεφανίδη»!

Τη φημολογία ότι ο Λάμπρος ότι ο Λάμπρος Σκόρδας αναμένεται να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο «ΑΡΗΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ» στις επικείμενες εκλογές της Λέσχης, ενίσχυσε με δηλώσεις του ο Ηλίας Πόππης, ο οποίος αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες στο πλευρό του απερχόμενου προέδρου και μεγάλου φαβορί για να επικρατήσει, Θανάση Αθανασιάδη.

Ο κ. Πόππης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» μιλώντας…

Για την απόσυρση του ψηφοδελτίου του Λάμπρου Σκόρδα: «Ήταν αναμενόμενο αυτό που συνέβη. Ήταν μια συμπαιγνία του κυρίου Σκόρδα και του κυρίου Στεφανίδη».

Για την διάθεσή του να αναμειχθεί στα διοικητικά του Άρη: «Εγώ και ο κύριος Παπαϊωάννου, αποφασίσαμε να συμμετέχουμε ενεργά. Είμαστε χρόνια Αρειανοί και είμαι σίγουρος πως όλοι και ο κύριος Αντωνιάδης και οι υπόλοιποι θα βοηθήσουν. Με την εμπειρία μας από το μπάσκετ ξέρουμε κάποια πράγματα και πιστεύω πως θα βοηθήσουμε. Αντίθετα αυτή την εμπειρία δεν την έχουν οι υποψήφιοι της παράταξης του κυρίου Στεφανίδη».

Για την οικονομική επιφάνεια του ίδιου και των υπόλοιπων ατόμων που μαζί με τον κ. Αθανασιάδη θα διεκδικήσουν την ανανέωση της εμπιστοσύνης του κόσμου για τα επόμενα δύο χρόνια: «Αν δεν υπάρχουν λεφτά στις τάξεις των επτά επιχειρηματιών, που υπάρχουν στο σχήμα Αθανασιάδη, θα υπάρχουν στις τάξεις των άλλων τεσσάρων; Είμαι σίγουρος πως αν χρειαστούν διευκολύνσεις στη ΠΑΕ, ανά πάσα στιγμή θα είμαστε δίπλα. Θα συμμετέχουμε ενεργά στη λειτουργία της ΠΑΕ αν εκλεγούμε. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις για τα πόστα του καθένα και από τη Δευτέρα θα είμαστε έτοιμοι να πιάσουμε δουλειά, αν βέβαια εκλεγούμε. Οι ώρες ενασχόλησης μας με τον Άρη είναι πάρα πολλές και τώρα θα είναι ακόμη περισσότερες. Ο κύριος Αθανασιάδης είναι ένας εξαίρετος πρόεδρος, δεν υπήρχε στιγμή να πάω στα γραφεία της ΠΑΕ και να μην το δω εκεί».

Για τον ρόλο των οργανωμένων του «Super 3» και του εκτελεστικού διευθυντή του συλλόγου, Γιάννη Κόντη: «Super 3 είναι πάντα δίπλα στον Άρη, δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Στην Ευρώπη υποκλίθηκαν όλοι για τη παρουσία του, ενώ στην Ελλάδα και τα πρόστιμα φέτος είναι ελάχιστα. Δεν θα πρέπει να υπάρχει κόντρα οπαδών - διοίκησης. Όλο το πρόβλημα είναι ο Super 3 και ο Κόντης, έτσι λένε στην αντίπαλη παράταξη, για να πλήξουν τη διοίκηση Αθανασιάδη. Πιστεύω ότι ο Γιάννης Κόντης έχει προσφέρει πολλά στον Άρη. Είναι ένα στέλεχος της ΠΑΕ και αυτή θα αποφασίσει αν θα μείνει ή όχι, εφόσον φυσικά εκλεγεί τη Κυριακή. Τα μέλη της Λέσχης θα πρέπει να δουν ποιος μπορεί να διαχειριστεί τις τύχες ενός μεγάλου καραβιού που είναι ο Άρης. Πιστεύω ότι όποιος και να εκλεγεί, όλοι θα είμαστε πάντα δίπλα στον Άρη. Καλώ όλους τους φιλάθλους που είναι μέλη ή όχι να γραφτούν και να ψηφίσουν την Κυριακή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: