Με ποινή, ακόμη και αφαίρεσης 2 βαθμών, κινδυνεύουν οι δύο θεσσαλικές ομάδες, σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να εξοφλήσουν τα ποσά που επιδίκασε το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ υπέρ δύο ποδοσφαιριστών.
Συγκεκριμένα, πρόκειται τον Δημήτρη Κουτσόπουλο (16.284 ευρώ) και τον Γιώργο Ιακωβάκη (4.075 ευρώ), αντίστοιχα. Αναγέννηση Καρδίτσας και ΑΟ Τρικάλων απειλούνται «... με ποινή αφαίρεσης 2 βαθμών και με ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου ελληνικού πρωταθλήματος», από τη δημοσίευση της παρούσης απόφασης και για το τρέχον ή το επόμενο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:
«Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά καθ’ ολοκληρίαν την από 01/03/2011 με αριθμό πρωτ. ΕΠΟ 7.804/02-03-2011 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ κατά της καθ’ ης ΠΑΕ με την επωνυμία «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904». Επιβάλει και Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αρίθμ. 37/2011 Απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της καθ’ ης ΠΑΕ. Ειδικότερα, επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης ΠΑΕ με την επωνυμία «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904».: (α) την κατ’ άρθρο 24§7(γ) του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ποινή της αφαίρεσης δύο (2) βαθμών και (β) την κατ’ άρθρο 24§8 του ίδιου Κανονισμού ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου ελληνικού Πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθ’ ης ΠΑΕ από τη δημοσίευση της παρούσης και εφεξής στο τρέχον, ή στο επόμενο Πρωτάθλημα και μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση στον αιτούντα ποδοσφαιριστή του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των δέκα έξι χιλιάδων διακοσίων ογδόντα τεσσάρων ΕΥΡΩ (16.284,00€), νομιμοτόκως από τότε που κάθε κονδύλιο κατέστη ληξιπρόθεσμο και απαιτητό, καθώς και του ποσού των τετρακοσίων ΕΥΡΩ (400,00€) για τη δικαστική του δαπάνη, συμφώνως με το διατακτικό της ήδη τελεσίδικης και εκτελεστής υπ’ αριθμ. 471/2010 απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο.
3. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά καθ’ ολοκληρίαν την από 16/12/2010 με αριθμό πρωτ. ΕΠΟ 39.529/16-12-2010 Αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΑΚΩΒΑΚΗ κατά της καθ’ ης ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ». Επιβάλει και Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αρίθμ. 130/2010 Απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της καθ’ ης ΠΑΕ. Ειδικότερα, επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ»:(α) την κατ’ άρθρο 24§7(γ) του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ποινή της αφαίρεσης δύο (2) βαθμών και (β) την κατ’ άρθρο 24§8 του ίδιου Κανονισμού ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου ελληνικού Πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθ’ ης ΠΑΕ από τη δημοσίευση της παρούσης και εφεξής στο τρέχον, ή στο επόμενο Πρωτάθλημα και μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση στον αιτούντα ποδοσφαιριστή του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των τεσσάρων χιλιάδων εβδομήντα πέντε ΕΥΡΩ και πενήντα ενός λεπτών, (4.075,51€), νομιμοτόκως από την επίδοση της προσφυγής και μέχρι πλήρους εξοφλήσεως του αιτούντα, συμφώνως με το διατακτικό της ήδη τελεσίδικης και εκτελεστής υπ’ αριθμ. 565/2006 Απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο.
5. Η αίτηση της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  κατά του ποδοσφαιριστή ΔΙΓΚΟΖΗ ΑΓΓΕΛΟΥ  ματαιώθηκε. Κατόπιν αυτού η υπόθεση τίθεται στο αρχείο».