Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Γωγάκος: «Όλοι κατάλαβαν ότι πρέπει να δικαιωθεί ο Ηρακλής»

Ο Κωσταντίνος Γωγάκος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τις κινήσεις της επιτροπής σωτηρίας στην Αθήνα και όχι μόνο.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηρακλή μεταξύ των άλλων τόνισε:

«Ήταν μια σοβαρή εκπροσώπηση και αυτό φάνηκε από τις επαφές που είχαμε στην Αθήνα. Όλοι πλέον έχουν καταλάβει ότι πρέπει να δικαιωθεί ο Ηρακλής. Το θέμα των φακέλων και το αν θα ανοίξουν, θα αποφασιστεί τη Παρασκευή στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ. Μετά τη συνάντηση που είχαμε στη Λίγκα, μας γνωστοποιήθηκε πως εισηγήθηκε στην ΕΠΟ να μην έχουν το δικαίωμα από του χρόνου οι ομάδες να προσφεύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο. Άρα φέτος είναι η τελευταία χρονιά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Οι δικηγόροι του Ηρακλή είναι γνώστες της κατάστασης, έχουν συγκεντρώσει όσα έγγραφα χρειάζονται για την αυριανή υπεράσπιση. Υπάρχει καλή συνεργασία και υπάρχει μια πιθανότητα να ζητήσουμε αναβολή γιατί υπάρχει μια εκκρεμή δίκη που αφορά τον Ιωνικό. Καλύτερα να τελεσιδικήσει αυτή η υπόθεση για να έχουμε καλύτερη εικόνα.
Για πρώτη φορά όλα τα κόμματα της Βουλής συμφώνησαν στο αίτημα του Ηρακλή, πράγματα σπάνια μέχρι σήμερα. Όσον αφορά αυτά που ακούστηκαν για προσωπικά δεδομένα, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού μιλάμε για έλεγχο Ανωνύμων Εταιριών. Εμείς πάντως παράλληλα θα υποβάλλουμε αίτημα στο διαιτητικό δικαστήριο. Πάντως η αντιμετώπιση στην Αθήνα ήταν διαφορετική. Όταν η οικογένεια του Ηρακλή είναι ενωμένη, δεν γίνεται να μην έχει καλή αντιμετώπιση, γιατί όλη η Ελλάδα ξέρει ποιος είναι ο Ηρακλής.
Για το θέμα των γηπέδων τόνισε:

«Η επιτροπή γηπέδου που έχει συνταχθεί, θα έχει κάποια ραντεβού, θα συνεδριάσει σήμερα για να μιλήσει με κάποιον υποψήφιο για τα 2 γήπεδα. Έχει οριστεί κάποιος εκπρόσωπος και θα υπάρξει η σχετική συνάντηση. Η τελική πρόταση πάντως θα έρθει στο διοικητικό συμβούλιο, μετά τις εξελίξεις με την αδειοδότηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: