Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Ο Μουρίνιο ζήτησε Αγκουέρο!

Είναι δεδομένο πλέον ότι ο Σέρχιο Αγκουέρο αποτελεί τον Νο1 μεταγραφικό «στόχο» της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του καλοκαιριού. Μάλιστα, κάποια άλλα σενάρια που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας πριν τρεις ημέρες από την «Sport»  συγκεκριμένα, μιλούσαν για προσύμφωνο του «Κουν» με την «βασίλισσα»…

Η «Marca» λοιπόν με νέο δημοσίευμα της τονίζει ότι ο τεχνικός της «βασίλισσας», Ζοσέ Μουρίνιο» έχει εισηγηθεί στην διοίκηση του συλλόγου την απόκτηση του Αργεντινού άσου και το μεγάλο του όνειρο είναι να έχει στην επίθεση της Ρεάλ την τριπλέτα των Ρονάλντο, Ιγκουαΐν, Αγκουέρο.

Από εκεί και πέρα, το ίδιο σενάριο επισημαίνει ότι ο Πορτογάλος προπονητής έχει τοποθετήσει ήδη στην transfer list τον Καρίμ Μπενζεμά ευελπιστώντας ότι θα έρθει μια πρόταση (υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από την Άρσεναλ) και θα πουληθεί σε μια καλή τιμή. Επίσης ο Μουρίνιο δείχνει θετικός και στην παραχώρηση του Κακά τον οποίο «γλυκοκοιτάζουν» η Σίτι, Τσέλσι και η Μίλαν.

Όσο για την περίπτωση Αγκουέρο τώρα, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης. Το μεγαλύτερο εμπόδιο για να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι οι φόροι που θα ανεβάσουν το κόστος μεταγραφής κατακόρυφα, δηλαδή από τα 45 εκ ευρώ, θα «εκτοξευτεί» στα 75.

Στην «βασίλισσα» ψάχνουν κάποιες άλλες λύσεις προκειμένου να μειωθούν οι απαιτήσεις των «Ροχιμπλάνκος» που ζητάνε για να πουλήσουν τον «Κουν», αυτό που προβλέπει η ρήτρα του, δηλαδή 45 εκ. Μάλιστα δεν αποκλείεται η Ρεάλ να προσφέρει στην Ατλέτικο ένα ποσό που ίσως φτάνει τα 30 εκ ευρώ, συν έναν εκ των Νεγρέδο, Παρέχο, Γκρανέρο , Καγιεχόν ως έμψυχο αντάλλαγμα. Τους δύο πρώτους οι «Μερένγκες» μπορούν το καλοκαίρι να τους αγοράσουν από την Σεβίλλη και την Χετάφε αντίστοιχα με ένα συγκεκριμένο ποσό…The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: