Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

"Αέρα, αέρα πούλα τον Ριέρα"!

Η ξαφνική (;) αποχώρηση του Κομινάκη από τον Ολυμπιακό δε θα πρέπει να ικανοποίησε ιδιαίτερα τον Εδουάρδο Μαθία καθώς τα πράγματα ενδέχεται να αλλάξουν στην πορεία...
"Αέρα, αέρα πούλα τον Ριέρα"!
Ειδικά, από τη στιγμή που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο χωρισμός έγινε λόγω... "διάστασης απόψεων".
Πολλοί έσπευσαν να το αρνηθούν όταν ο "σκύλος" το ανέφερε πριν από κάποιες μέρες, αλλά δεν παύει να ισχύει. Η έλευση του Μαθία στον Ολυμπιακό δεν έγινε υπό την πλήρη έγκριση του Βαλβέρδε, ο οποίος, τελικώς, δεν είπε ούτε "ναι", ούτε "όχι" στη συνεργασία των δύο πλευρών.
Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται όμως, ότι με την αποχώρηση του Κομινάκη, ο Μαθία έχασε στην ΠΑΕ, αν όχι το μοναδικό, το πιο ουσιαστικό και στιβαρό στήριγμά του.
Πλέον δεν είναι ακριβώς εντελώς μόνος του, αλλά θα πρέπει να αποδείξει ότι έχει τα ...κότσια να κάνει τη δουλειά που του έχει ανατεθεί. Και βέβαια θα πρέπει να πάει με τα νερά του Βαλβέρδε, ο οποίος είναι "γάτος" και ξέρει πολλά περισσότερα πράγματα από αυτόν και κυρίως τη νοοτροπία του Ολυμπιακού ως κλαμπ, αλλά και την ελληνική πραγματικότητα.
Η αποχώρηση του Κομινάκη δε συνεπάγεται και διαζύγιο με τον Μαθία. Οχι αμέσως τουλάχιστον. Ο Ισπανός προσλήφθηκε επειδή ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού επέμενε πολύ, πάρα πολύ. Και κατάφερε να πείσει τον Μαρινάκη ότι αξίζει τον κόπο.
Ο πρόδερος των "ερυθρόλευκων" όμως, είναι ...Βαλβέρδε και τα μυαλά στα κάγκελα. Πλέον όμως, ίσως να μην αρκεί μία ενδεχόμενη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο συμπατριωτών.
Στο λιμάνι περιμένουν πώς και πώς από τον τεχνικό διευθυντή να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο πολυτελείας του Ριέρα. Αν τα καταφέρει θα πάρει πόντους, εξάλλου ο ίδιος τον πούλησε στον Ολυμπιακό. Αν όχι, ο προβολέας θα πέσε από πάνω του και κάθε του κίνησή του θα είναι στο μικροσκόπιο. Κι αυτό είναι δύσκολο για οποιαδήποτε συνεργασία.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: