Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Λο: «Δεν φοβηθήκαμε στο -15»

Τι και αν βρέθηκε στο -15 από την Εφές; Ο Ολυμπιακός δεν φοβήθηκε, όπως τόνισε ο Έισι Λο και έφτασε στο θρίαμβο της συμμετοχής στο Final-4 του Λονδίνου.

Λο: «Δεν φοβηθήκαμε στο -15»
Ο Ολυμπιακός... πιστός στο ραντεβού του με το Final-4 της Ευρωλίγκας και αν μη τι άλλο ο Έισι Λο ξεκαθάρισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν φοβήθηκαν στιγμή κόντρα στην Εφές, παρά το γεγονός πως οι Τούρκοι προηγήθηκαν ακόμη και με 15 πόντους.

Ο Αμερικανός γκαρντ των πρωταθλητών ξεκαθάρισε πως στο Λονδίνο δεν θα πάνε... για βόλτα, αλλά για να σηκώσουν το τρόπαιο!

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Στόχος από την αρχή της σεζόν ήταν το πρωτάθλημα και η παρουσία μας στο Final-4. Στον έναν πάμε εξαιρετικά, τον δεύτερο τον πετύχαμε σήμερα. Δεν φοβηθήκαμε όταν η Εφές ήταν μπροστά με 15 πόντους. Άλλωστε έχουμε βρεθεί ξανά σε παρόμοιες καταστάσεις και ξέρουμε πώς να το γυρίζουμε. Αυτό κάναμε και σήμερα, αφού καταφέραμε να επιστρέψουμε. Τώρα πια πάμε στο Λονδίνο, μαζί με άλλες τρεις ομάδες. Είμαστε οι τέσσερις καλύτεροι και νομίζω πως έχουμε ίσες πιθανότητες για να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: