Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Πρωθυπουργική παρέμβαση για Σουάρες!!

Ακόμη και ο Ντέιβιντ Κάμερον πήρε θέση για την τιμωρία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στον Λουίς Σουάρες.

Πρωθυπουργική παρέμβαση για Σουάρες!
Ακόμη και ο Ντέιβιντ Κάμερον πήρε θέση για την τιμωρία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στον Λουίς Σουάρες, με τον Βρετανό πρωθυπουργό, όμως, να τονίζει πως εκφράζει «προσωπική γνώμη σαν πατέρας» και πως δεν αντικατοπτρίζονται στις δηλώσεις του οι απόψεις του πολιτικού κόσμου και του επίσημου αγγλικού κράτους.

Ο Σουάρες τιμωρήθηκε με 10 αγωνιστικές από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για το δάγκωμα στον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς και όλοι στο Νησί ασχολούνται με αυτή την κίνηση της FA.

«Αυτό είναι ένα ζήτημα που αφορά την ομοσπονδία. Εγώ απλά μιλάω σαν πατέρας», τόνισε ο Κάμερον στο ραδιοφωνικό αέρα του «BBC», αναφερόμενος σε σχόλιο που είχε κάνει νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα και το οποίο ανέφερε πως η «ακόμη κι αν η Πειθαρχική Επιτροπή της FA επιβάλλει βαριά ποινή θα είναι κατανοητό».

Ο Κάμερον επανέλαβε πως «ως πατέρας που βλέπει ένα ματς με το γιο του» πιστεύει πως «οι παίκτες λειτουργούν και ως πρότυπα». «Έχω έναν εφτάχρονο γιο που του αρέσει να παρακολουθεί ποδόσφαιρο και όταν οι παίκτες συμπεριφέρονται έτσι αποτελούν άθλιο παράδειγμα για τους νέους της χώρας μας».

Μάλιστα, ο Άγγλος πρωθυπουργός επανέλαβε αρκετές φορές πως «αυτό είναι ένα ζήτημα της FA, εσωτερικό» και πως «κανείς δεν μπορεί να παρέμβει».

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: