Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Σπανούλης: «Τεράστια επιτυχία που είμαστε πάλι σε ένα Final 4»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Εφές και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Final 4 του Λονδίνου, γεγονός που χαρακτηρίστηκε ως τεράστια επιτυχία από τον Βασίλη Σπανούλη.

Σπανούλης: «Τεράστια επιτυχία που είμαστε πάλι σε ένα Final 4»
Ο Βασίλης Σπανούλης απολύτως ικανοποιημένος με την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4 της Euroleague έκανε λόγο για μεγάλη επιτυχία, μίλησε για το τελευταίο παιχνίδι της σειράς με την Εφές, για τη βοήθεια των φιλάθλων αλλά και για το Λονδίνο.

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά τη νίκη επί της Εφές ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων»

Για το ματς με την Εφές και την πρόκριση στο Final 4

«Είναι τεράστια επιτυχία που είμαστε και πάλι σε ένα Final 4. Φέτος η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη με περισσότερα παιχνίδια από πέρυσι ενώ εμείς είχαμε εξαρχής την πίεση. Όμως η ομάδα κατάφερε να μείνει ενωμένη και σημασία έχει ότι ήταν αυτή που έπρεπε να είναι στα παιχνίδια που χρειαζόταν. Ήταν δύσκολο για εμάς το σημερινό παιχνίδι μετά τις δύο τελευταίες ήττες και ειδικά με τον τρόπο που χάσαμε το τέταρτο παιχνίδι. Δεν αρχίσαμε καλά, υπήρχε πολλή νευρικότητα και άγχος, αλλά μας βοήθησε πάρα πολύ ο κόσμος ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω με μεγάλη διαφορά.

Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε πολύ, κοιτάξαμε φάση με τη φάση να πλησιάσουμε στο σκορ και στο τέλος πήραμε μία πολύ σπουδαία νίκη μέσα στην καλύτερη ατμόσφαιρα που έχουμε παίξει ποτέ εδώ στο ΣΕΦ».

Για το Final 4 του Λονδίνου

«Η πίεση στο Final 4 δεν θα είναι σε εμάς. Η ομάδα θεωρείται ήδη πετυχημένη, αλλά θα κοιτάξουμε να αποφορτιστούμε σωματικά και πνευματικά και να πάμε στο Λονδίνο και να δώσουμε δύο μεγάλα παιχνίδια ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

Για τη γέννηση του τρίτου παιδιού και αν αυτή θα συνδυαστεί με την κατάκτηση ενός ακόμα ευρωπαϊκού τροπαίου

«Δεν σκέφτομαι τέτοια πράγματα. Η οικογένεια είναι πάνω από όλα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: