Σάββατο 27 Απριλίου 2013

«Θα εξαντλήσω το τετραετές συμβόλαιό μου»

Η καριέρα του Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βιλ θα συνεχιστεί στην Παρί Σεν Ζερμέν, παρά τις φήμες που θέλουν τον Ολλανδό αμυντικό να μετακομίζει για το Μιλάνο και την Ίντερ, όπως δήλωσε ο ίδιος.

«Θα εξαντλήσω το τετραετές συμβόλαιό μου»
Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του σε ηλικία 17 ετών, παίζοντας στον Άγιαξ. Στην ολλανδική ομάδα έμεινε πέντε χρόνια και το περασμένο καλοκαίρι μεταγράφηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βιλ, σύμφωνα με πληροφορίες ιταλικών εφημερίδων, βρίσκεται πολύ κοντά στην Ίντερ, στην οποία αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο ίδιος ο παίκτης, πάντως, μιλώντας για το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ομάδα του Παρισιού, έδειξε να μην γνωρίζει τίποτε σχετικά με το ενδιαφέρον των Ιταλών. «Ειλικρινά δεν ξέρω τίποτα για το ενδιαφέρον της Ίντερ. Αλλά δεν με απασχολεί, κιόλας, αφού δεν έχω πρόθεση να αποχωρήσω από την Παρί Σεν Ζερμέν. Θα ήταν χαζό να φύγω από μια ομάδα σαν την Παρί, μετά από μία, μόλις, σεζόν. Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία μου στο γαλλικό πρωτάθλημα, η ομάδα βρίσκεται σε μια διαδικασία εξέλιξης και προόδου και θεωρώ πως η καλύτερη επιλογή θα ήταν να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Παρί Σεν Ζερμέν», τόνισε ο Ολλανδός αμυντικός.

Εκείνος δεν γνωρίζει για το ενδιαφέρον της Ίντερ. Η ομάδα του, όμως, θα μπορούσε να συμφωνήσει με τους Ιταλούς και να τον ενημερώσει αργότερα. «Δεν πιστεύω πως η διοίκηση της ομάδας μου θα προχωρούσε σε συμφωνία με άλλη ομάδα χωρίς να με ενημερώσει. Από τη μεριά μου ένα έχω να πω. Υπέγραψα συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και σκοπεύω να το τιμήσω. Τίποτε άλλο. Θα μείνω στην Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το 2016», είπε με αποφασιστικότητα ο Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βιλ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: