Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Οδεύει προς Τουρκία ο Ανελκά!!

Τους εκπροσώπους του Νικολά Ανελκά έχουν προσεγγίσει άνθρωποι της Φενερμπαχτσέ, σύμφωνα με δημοσιεύματα ιταλικών εφημερίδων, προκειμένου να διαπραγματευτούν τη απόκτησή του το καλοκαίρι.

Οδεύει προς Τουρκία ο Ανελκά
Αποκτήθηκε από τη Γιουβέντους τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Αντόνιο Κόντε και αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι. Αν και οι πρώτες φήμες ήθελαν τον Νικολά Ανελκά να βρίσκεται κοντά στην Ελλάδα, τα τελευταία δημοσιεύματα των ιταλικών εφημερίδων τον… μετακινούν λίγο πιο ανατολικά.

Συγκεκριμένα στα φύλλα των εφημερίδων της Παρασκευής γίνεται λόγος για προχωρημένες συζητήσεις των εκπροσώπων του Γάλλου επιθετικού με αντιπροσωπεία της Φενερμπαχτσέ. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης φέρεται έτοιμη να προσφέρει στον Ανελκά ένα μεγάλο ποσό, προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει στην Τουρκία.

Από τη μεριά του ο Νικολά Ανελκά, μπορεί να δηλώνει πως θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη «Μεγάλη Κυρία», ξέρει, όμως και ο ίδιος πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. Συνεπώς, είναι ανοιχτός σε κάθε συμφέρουσα πρόταση, από όπου κι αν προέρχεται. Το γεγονός πως πέρσι βρέθηκε στην Κίνα, αποδεικνύει πως ο Γάλλος δεν θα έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στο τουρκικό πρωτάθλημα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: