Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Το συζητά για μεταγραφή ο Κάρλος Μπάκα!!

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη Μπριζ ο Κάρλος Μπάκα, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή της Κολομβίας, τονίζοντας, ωστόσο, πως είναι ευτυχισμένος στο Βέλγιο.

Το συζητά για μεταγραφή ο Κάρλος Μπάκα
Αποκτήθηκε από τη Μπριζ το περασμένο καλοκαίρι χωρίς το όνομά του να κάνει… θόρυβο. Ελάχιστοι γνώριζαν τον Κάρλος Μπάκα και τις ικανότητές του. Μέσα σε μια αγωνιστική σεζόν, όμως, ο Κολομβιανός επιθετικός απέδειξε πως πρόκειται για έναν αποτελεσματικό και αξιόπιστο σκόρερ, σημειώνοντας 25 γκολ στις 35 συμμετοχές του στο βελγικό πρωτάθλημα. Κάτι που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο Μπάκα μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή της πατρίδας του και τόνισε πως όλα είναι ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του. «Κάνω μια πολύ καλή χρονιά στη Μπριζ, οπότε θεωρώ πως είναι φυσιολογικό να ακούγεται πως πολλές ομάδες θέλουν να με αποκτήσουν. Αλλά ακόμα δεν μπορώ να είμαι βέβαιος πως το ενδιαφέρον αυτό θα γίνει πιο συγκεκριμένο και επίσημο. Ας ολοκληρωθεί η σεζόν και θα δούμε. Πάντως, με τιμά το γεγονός πως ομάδες από όλη την Ευρώπη φέρονται να με παρακολουθούν», τόνισε αρχικά ο επιθετικός της Μπριζ.

Η δική του επιθυμία, ωστόσο, είναι να συνεχίσει στη Μπριζ και την επόμενη χρονιά. «Είμαι πολύ καλά στη Μπριζ. Νιώθω υπέροχα στην ομάδα, οπότε δεν επιθυμώ να αποχωρήσω. Αν, όμως, φτάσει μια πρόταση πολύ ενδιαφέρουσα για μένα, συμφέρουσα για την ομάδα μου και η οικογένειά μου δεν έχει πρόβλημα να μετακομίσει από το Βέλγιο, τότε θα συζητήσουμε σε άλλο επίπεδο το ενδεχόμενο της μεταγραφής μου. Μέχρι τότε, το μυαλό μου παραμένει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπριζ», σημείωσε ο Μπάκα.

Η διοίκηση της Άντερλεχτ φέρεται διατεθειμένη να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί να αποκτήσει τον Κάρλος Μπάκα και, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από τις Βρυξέλλες, αξιώνει περίπου 7 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: