Σάββατο 27 Απριλίου 2013

«Μόνο νίκες μέχρι το τέλος»

Υποχρέωση της Μίλαν είναι να κερδίσει και τα πέντε παιχνίδια που απομένουν ως τη λήξη του πρωταθλήματος, τόνισε σε συνέντευξή του ο Μ’Μπαγιέ Νιάνγκ, ώστε να κρατήσει την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

«Μόνο νίκες μέχρι το τέλος»
Το Καμπιονάτο πλησιάζει στο τέλος του. Απομένουν πέντε αγωνιστικές, μέσα στις οποίες θα ξεκαθαρίσει το ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν στη Serie B, ποιες θα εξασφαλίσουν συμμετοχή στα ευρωπαϊκά κύπελλα και ποια θα πάρει το μοναδικό διαθέσιμο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Αναφορικά με τον πρωταθλητή, αλλά και την ομάδα που θα τερματίσει στην δεύτερη, καθώς και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, δεν υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες, αφού η Γιουβέντους και η Νάπολι δεν χάνουν τις δύο πρώτες θέσεις, ενώ η Πεσκάρα θα ξεφύγει από τον… πάτο της κατάταξης μόνο με θαύμα.

Ο Μ΄Μπαγιέ Νιάνγκ, μια από τις αποκαλύψεις της φετινής σεζόν, μίλησε για την προσπάθεια της Μίλαν και τόνισε πως υποχρέωση της ομάδας είναι να κερδίσει όσα παιχνίδια απομένουν. «Μας χωρίζει ένας βαθμός από τη Φιορεντίνα, άρα πρέπει να κάνουμε μόνο νίκες μέχρι το τέλος της χρονιάς, αν θέλουμε να συμμετάσχουμε και στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μίλαν είναι μεγάλη ομάδα και είναι υποχρεωμένη να αγωνίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Για να το πετύχουμε αυτό, δεν πρέπει να περιμένουμε λάθη από τους αντιπάλους μας. Στα δικά μας χέρια είναι οι τύχες μας», σημείωσε ο Νιάνγκ.

Κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς, ο νεαρός φάνηκε ικανοποιημένος, αλλά και προσγειωμένος. «Κανονικά ο απολογισμός πρέπει να γίνει στο τέλος. Αλλά αν λάβουμε υπόψη μας όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα, πρέπει να ομολογήσω πως είμαι ικανοποιημένος από τη χρονιά που έκανα. Κατάφερα να παίξω σε πολλά παιχνίδια και να πάρω εμπειρίες. Θα πρέπει, βέβαια, να εργαστώ ακόμα πιο σκληρά και να ακολουθώ τις συμβουλές των μεγαλυτέρων μου. Μόνο έτσι θα βελτιωθώ και θα αποδείξω πως είμαι παίκτης ικανός να σταθεί στη Μίλαν», τόνισε ο Μ΄Μπαγιέ Νιάνγκ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: