Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία της Πρέμιερ!

Ο Άντονι Φράι θα είναι ο νέος πρόεδρος της Πρέμιερ Λιγκ, με τον Σερ Ντέιβ Ρίτσαρντς να δίνει τη θέση του σε ένα από τα πιο δημοφιλή στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου στο Νησί.

Αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία της Πρέμιερ
Ο Άντονι Φράι θα είναι ο νέος πρόεδρος της Πρέμιερ Λιγκ, με τον Σερ Ντέιβ Ρίτσαρντς να δίνει τη θέση του σε ένα από τα πιο δημοφιλή στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου στο Νησί. Έναρξη της θητείας του νέου επικεφαλής της πρώτης κατηγορίας την πρώτη ημέρα του Ιουνίου.

Όπως ανακοίνωσε η Πρέμιερ Λιγκ, η διοργανώτρια Αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου θα έχει νέο πρόεδρο και αυτός θα είναι ο Άντονι Φράι.

Η θητεία του αρχίσει την 1η Ιουνίου, όταν και θα παραλάβει τα ηνία από τον Σερ Ντέιβ Ρίτσαρντς, κατά τη διάρκεια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της λίγκας.

Ο 57χρονος Άγγλος έχει μακρά πορεία στον επιχειρηματικό χώρο, με τις δραστηριότητές του να επεκτείνονται στον χρηματοπιστωτικό τομέα και στη διαφήμιση. Μάλιστα, ο Φράι θεωρείται εξπέρ στη βιομηχανία των media και ειδικά στον τομέα των αθλητικών γεγονότων.

«Είχα την τύχη και το προνόμιο να δουλέψω σε ορισμένους εξαιρετικούς οργανισμούς, σε διάφορους τομείς και με αρκετά μεγάλο εύρος ευθυνών, κάτι που νομίζω μου έχει δώσει τη δυνατότητα να έχω σφαιρική άποψη για τα πράγματα. Είμαι παθιασμένος με τον αθλητισμό και πιστεύω πως θα μπορέσω να ανταποκριθώ στις προκλήσεις», τόνισε ο ίδιος ο Φράι.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: