Σάββατο 27 Απριλίου 2013

«Δεν αναλαμβάνω την Μίλαν»

Οι πιθανότητες επιστροφής του Λουτσιάνο Σπαλέτι στην Ιταλία είναι λίγες, αλλά ακόμα λιγότερες είναι οι πιθανότητες να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μίλαν, όπως ξεκαθάρισε ο προπονητής της Ζενίτ.

«Δεν αναλαμβάνω τη Μίλαν»
Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησε η φήμη πως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι ο βασικός υποψήφιος να διαδεχτεί τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της Μίλαν. Μια φήμη που, όμως, έσπευσε να διαψεύσει ο προπονητής της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, μιλώντας στο συνδρομητικό «Sky Sports».

«Δεν υπάρχει σχεδόν καμία περίπτωση να επιστρέψω στην Ιταλία, αφού έχω συμβόλαιο με τη Ζενίτ. Δεν προτίθεμαι να αποχωρήσω από την ομάδα, αφού έχουμε εκπονήσει ένα σχέδιο, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη. Συνεπώς, όσα ακούγονται περί πρόσληψής μου από τη Μίλαν, δεν είναι τίποτε άλλο από φήμες», υπογράμμισε ο Σπαλέτι.

Ο Ιταλός τεχνικός ακούγεται βέβαιος πως θα συνεχίσει να εργάζεται στη Ζενίτ. «Από τη δική μου μεριά είμαι σίγουρος. Αν οι άνθρωποι της ομάδας θελήσουν να με διώξουν, αλλάζει η συζήτηση. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορώ να το ελέγξω εγώ. Πιστεύω, πάντως, πως και εκείνοι είναι ικανοποιημένοι από όσα έχουμε πετύχει και δεν θα θελήσουν να προβούν σε μεγάλες αλλαγές», σημείωσε ο Ιταλός.

Αν, όπως ισχυρίζεται, δεν είναι αυτός ο διάδοχος του Αλέγκρι στον πάγκο της Μίλαν, τότε ποιος θα μπορούσε να είναι; «Ο διάδοχος του Αλέγκρι θα είναι ο… Αλέγκρι. Θεωρώ πως θα ανανεωθεί η εμπιστοσύνη της διοίκησης προς το πρόσωπο του Μασιμιλιάνο. Αυτά που έχει πετύχει τα χρόνια που βρίσκεται στο Μιλάνο, αποτελούν απόδειξη της αξίας του. Και αυτό δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο από τους διοικούντες τη Μίλαν», εκτίμησε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: