Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Διαψεύδει και η Μπάγερν για Λεβαντόφσκι!!

Με μια λιτή ανακοίνωση, η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να έχει υπογράψει συμβόλαιο με τους Βαυαρούς.

Διαψεύδει και η Μπάγερν για Λεβαντόφσκι
Η διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει συμφωνήσει με τη Μπάγερν Μονάχου για την παραχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, δεν ευσταθούν και πρόθεση του συλλόγου είναι να κρατήσει τον Πολωνό και την επόμενη χρονιά.

Λίγες ώρες αργότερα έρχεται μια νέα ανακοίνωση, αυτή τη φορά από τη μεριά της Μπάγερν, για να αποκαλύψει πως η διοίκηση δεν έχει στην κατοχή υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Λεβαντόφσκι. «Αντίθετα με όσα έχουν δημοσιευτεί, η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει στην κατοχή της υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι», αναφέρει η λακωνική ανακοίνωση.

Η εφημερίδα «Bild», πάντως, αναφέρει πως στα γραφεία της Μπάγερν Μονάχου βρίσκονται δύο συμβόλαια που φέρουν την υπογραφή του Πολωνού επιθετικού. Το ένα ισχύει από τον Ιούλιο του 2013 και το άλλο από τον Ιούλιο του 2014. Στην εφημερίδα θεωρούν πως η Μπάγερν και ο παίκτης έχουν έρθει σε συμφωνία και έχουν υπογράψει, το μεν πρώτο συμβόλαιο, για την περίπτωση που η Ντόρτμουντ δώσει την… ευχή της – με το αζημίωτο ασφαλώς – για τον επικείμενο «γάμο», το δε δεύτερο στην περίπτωση που η Ντόρτμουντ εμμείνει στην απόφασή της να κρατήσει τον παίκτη και τη νέα χρονιά.

Πάντως, στην ανακοίνωση της Μπάγερν Μονάχου, δεν γίνεται λόγος για συμφωνία με τη διοίκηση της Μπορούσια, αλλά αναφέρεται μόνο ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, κάτι που προκαλεί πολλά ερωτηματικά, αφού χωρίς τη συγκατάθεση της ομάδας, ο παίκτης δεν μπορεί να κάνει και πολλά για τη μεταγραφή αυτή. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: