Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Πολλές οι προτάσεις για τον Μπενίτεθ!!

Δεν ανησυχεί για το μέλλον του ο Ράφα Μπενίτεθ, αφού έχει στα χέρια του πολλές προτάσεις, όπως αποκάλυψε μιλώντας σε ιταλικό κανάλι μετά το τέλος του αγώνα με τη Βασιλεία για το Γιουρόπα Λιγκ.

Πολλές οι προτάσεις για τον Μπενίτεθ
Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι εν μέσω διαμαρτυριών και αμφισβήτησης εκ μέρους των οπαδών των «μπλε». Αν και η ομάδα που έχει στα χέρια του δεν σχεδιάστηκε, ούτε και δημιουργήθηκε από αυτόν, ο Ράφα Μπενίτεθ έχει καταφέρει να κάνει μια πολύ καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ στο πρωτάθλημα εξακολουθεί να μάχεται για να εξασφαλίσει την έξοδό στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Υπάρχει, συνεπώς, περίπτωση να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και να κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο. Κάτι που, όμως, δεν δείχνει να του εξασφαλίζει την ανανέωση του συμβολαίου του, αφού η απόφαση να απομακρυνθεί από την Τσέλσι μοιάζει ειλημμένη.

Ο Μπενίτεθ, πάντως, δεν ανησυχεί για το μέλλον του. Όπως αποκάλυψε στο ιταλικό κανάλι «Mediaset Premium», την επόμενη χρονιά δεν πρόκειται να μείνει χωρίς δουλειά. «Γνωρίζω πως δεν πρόκειται να συνεχίσω στην Τσέλσι, αλλά αυτό δεν με επηρεάζει και συνεχίζω να εργάζομαι σκληρά και με πάθος, προκειμένου να φτάσουμε στους στόχους που έχουμε θέσει. Η χρονιά είναι δύσκολη για την ομάδα, είναι μια σεζόν ανασυγκρότησης. Υπάρχουν πολλοί νεαροί παίκτες οι οποίοι αποτελούν το μέλλον αυτού του συλλόγου. Η Τσέλσι είναι μια μεγάλη ομάδα και σύντομα θα επανέλθει στην κορυφή, όπως ήταν όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι περήφανος για τη δουλειά που κάνουμε, όπως και για όσα έχουμε πετύχει ως τώρα», είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

Στη συνέχεια ο Μπενίτεθ αναφέρθηκε στο δικό του μέλλον. «Στα χέρια μου έχω, ήδη, κάποιες προτάσεις για την επόμενη χρονιά, αλλά ακόμα δεν τις έχω μελετήσει. Πρέπει να ολοκληρωθεί η σεζόν και μετά θα σκεφτώ το μέλλον μου. Πάντως δεν πρόκειται να μείνω σπίτι μου. Οι ομάδες που με θέλουν είναι αρκετές και σημαντικές. Μόλις έχω πάρει την απόφασή μου, να είστε σίγουροι πως θα κάνω ανακοινώσεις. Για αυτό, σας παρακαλώ, μην γράφετε για ομάδες και συμφωνίες. Ακόμα είναι νωρίς και αυτά μας αποπροσανατολίζουν. Απομένουν λίγοι αγώνες για την ολοκλήρωση της χρονιάς και όλοι τους είναι σημαντικοί. Πρέπει, συνεπώς, να παραμείνουμε προσηλωμένοι και να μην σκεφτόμαστε συμβόλαια και διαπραγματεύσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ράφα Μπενίτεθ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: