Σάββατο 27 Απριλίου 2013

«Θέλω να ανανεώσω με τη Μάντσεστερ Σίτι»

Την πρόθεσή του να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι, το οποίο λήγει το 2014, εξέφρασε σε συνέντευξή του στη βρετανική «Sun» ο Κάρλος Τέβες.

«Θέλω να ανανεώσω με τη Μάντσεστερ Σίτι»
Είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός. Ικανότατος και αποτελεσματικότατος σκόρερ. Την αξία του δεν την αμφισβητούν οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι. Αυτό που τους προβληματίζει είναι ο χαρακτήρας του, καθώς ο Κάρλος Τέβες αρκετές φορές έχει δώσει δικαιώματα. Αυτός, ίσως, είναι ο λόγος που ακόμα δεν τον έχουν καλέσει για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίοι εκπνέει το καλοκαίρι του 2014.

Ο ίδιος ο Αργεντινός, μιλώντας στην εφημερίδα «Sun» αποκάλυψε πως επιθυμία του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Σίτι. «Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι και σκοπεύω να το τιμήσω. Για την ακρίβεια σκέφτομαι σοβαρά να το επεκτείνω, αν και ο σύλλογος με θέλει. Πρόθεσή μου είναι να παραμείνω στο Μάντσεστερ και μετά το καλοκαίρι του 2014», είπε χαρακτηριστικά ο Τέβες.

Η δήλωση αυτή ακούγεται ως πρόσκληση προς τη διοίκηση, προκειμένου να διαπραγματευτεί με τον παίκτη. «Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση με τους ανθρώπους της Σίτι, ούτε έχουν αφήσει να εννοηθεί πως κάτι τέτοιο θα γίνει σύντομα. Απλά εκφράζω την επιθυμία μου, τίποτε άλλο. Αν με καλέσουν να υπογράψω νέο συμβόλαιο, είμαι έτοιμος να το κάνω, αυτό είναι το νόημα όσων λέω», εξήγησε ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι.

Αν μιλούσε πριν από ένα χρόνο για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, πιθανώς ο Τέβες να έκανε διαφορετικές δηλώσεις. «Τα πράγματα είναι διαφορετικά από πέρσι, όταν ήθελα να φύγω, τόσο από την ομάδα, όσο και από την Αγγλία. Φέτος ο σύλλογος μού συμπεριφέρεται εξαιρετικά και νιώθω πολύ ευτυχισμένος. Για αυτό το λόγο θέλω να επεκτείνω το συμβόλαιό μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κάρλος Τέβες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: