Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Έξαλλος με Μίνο Ράιολα ο Βεράτι!

Ο Μάρκο Βεράτι διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον Μίνο Ράιολα να αναλαμβάνει την εκπροσώπηση του, ξεκαθαρίζοντας πως ο γνωστός μάνατζερ δεν μπορεί να μιλάει εκ μέρους του.

Έξαλλος με Μίνο Ράιολα ο Βεράτι
Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μάνατζερ παικτών, αφού εκπροσωπεί τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τον Μάριο Μπαλοτέλι, ανάμεσα στους άλλους. Ο Μίνο Ράιολα θεωρείται από τους ανθρώπους εκείνους, που μπορούν να αλλάξουν την… ιστορία μια μεταγραφικής περιόδου με τον τρόπο που κινείται. Έχει, όμως, ένα ελάττωμα. Μιλάει πολύ, ακόμα και για ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν εκπροσωπούνται από αυτόν. Όπως ο Έντινσον Καβάνι, για τον οποίον συχνά-πυκνά κάνει αναφορά, ή ο Μάρκο Βεράτι, ο οποίος είναι το νέο μεγάλο όνομα του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ο νεαρός άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, φανερά ενοχλημένος από όσα έχει κατά καιρούς πει για αυτόν ο Ράιολα, προχώρησε σε μια δήλωση, με την οποία ξεκαθαρίζει πως ο μάνατζέρ του δεν έχει αλλάξει. «Τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μίνο Ράιολα να αναλαμβάνει χρέη μάνατζέρ μου. Το διαψεύδω κατηγορηματικά, όπως ξεκαθαρίζω πως δεν έχει γίνει καμία κουβέντα, ούτε διαπραγμάτευση μαζί του. Συνεπώς, ο κύριος Ράιολα θα πρέπει να σταματήσει να μιλάει σαν να με εκπροσωπεί. Μάνατζέρ μου ήταν, είναι και θα παραμείνει ο Ντονάτο Ντι Κάμπλι. Αυτός με εκπροσωπεί, αυτός μπορεί να διαπραγματεύεται, αυτός μπορεί να μιλάει, αυτός έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μου. Ο Μίνο Ράιολα θα πρέπει να σωπάσει, επιτέλους», τόνισε με οργή ο Μάρκο Βεράτι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: