Σάββατο 27 Απριλίου 2013

«Κάντε την Αρκαδία υπερήφανη»

Αυτό είναι το μήνυμα των φιλάθλων του Αστέρα Τρίπολης μία μέρα πριν τον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ. Κανένα πρόβλημα για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη.

«Κάντε την Αρκαδία υπερήφανη»
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και ο Αστέρας Τρίπολης είναι έτοιμος για την ανατροπή και το… όνειρο του να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Αρκάδες υποδέχονται τον ΠΑΟΚ, στην ρεβάνς του 2-1 της Τούμπας χωρίς κανένα πρόβλημα και έτοιμοι για όλα.

Ο Σάκης Τσιώλης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και σκέφτεται πως θα παρατάξει τον Αστέρα Τρίπολης προκειμένου να φτάσει στη νίκη. Το δίλλημα είναι το εξής: Γιώργος Μπαντής ή Γιώργος Γεωργακόπουλος;

Εμπειρία ή απίστευτα προσόντα και εκπληκτική ψυχολογία; Η απάντηση θα δοθεί το Σάββατο το βράδυ στο κατάμεστο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Οι υπόλοιποι, είναι λίγο πολύ γνωστοί. Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Πιπίνης στην άμυνα. Οι Αλβάρες και Ουσέρο θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Ναβάρο, Ράγιος και Ντε Μπλάσις θα βρίσκονται πίσω από τον Λέντσε, που θα ξεκινήσει στην κορυφή.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές της αποστολής έχουν ως εξής: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Κοντοές, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Καστέλς, Αλβάρεζ, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Σέτι, Ναβάρο, Κάφα, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Ουρτάδο, Μπακασέτας, Καλαντζής, Περόνε και Λένσε.

Στην αποστολή συμμετέχουν κανονικά οι Ντε Μπλάσις, Περόνε, Ουσέρο και Μπαρτολίνι, οι οποίοι αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού μέσα στην εβδομάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: