Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Δωδέκατος παίκτης ο κόσμος!!

Κάλεσμα στον κόσμο έκανε η διοίκηση του Εργοτέλη ενόψει του αγώνα της Μεγάλης Δευτέρας κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου για την 37η αγωνιστική της Football League.

Δωδέκατος παίκτης ο κόσμος
Με ανακοίνωση της η διοίκηση της κρητικής ΠΑΕ ζητάει τη στήριξη των φιλάθλων για το σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, τονίζοντας ότι η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα πέντε ευρώ.

«Τη Μεγάλη Δευτέρα, ο Εργοτέλης δίνει ένα από τα πλέον καθοριστικά παιχνίδια της σεζόν με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου στο Παγκρήτιο Στάδιο. Η τεράστια προσπάθεια όλων μας για την επίτευξη του στόχου βρίσκεται στο κρισιμότερο σημείο της.

Είναι υποχρέωση όλων μας να δώσουμε βροντερό «παρών» στις εξέδρες και να γίνουμε ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας μας για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Όλοι μαζί για τη νίκη!

Τα εισιτήρια του αγώνα της Μ. Δευτέρας (29/04/13, 16:30) με τον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Football League τέθηκαν σε κυκλοφορία. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τις γυναίκες και τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1.

Από τώρα μέχρι και το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου η είσοδος για τις γυναίκες στο Παγκρήτιο Στάδιο θα είναι δωρεάν».

Στο μεταξύ, ικανοποίηση επικρατεί στην ομάδα για την εκτός έδρας νίκη και την εμφάνιση επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Πλέον, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές έχουν επικεντρωθεί στην προσεχή αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλίας.

Το ευχάριστο είναι ότι επιστρέφουν στην αποστολή οι: Ρομάνο, Μπουχαλάκης και Σαρρής. Αντίθετα, θα απουσιάσει ο Ουέλιγκτον που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο πέλμα, ενώ στην προπόνηση της Παρασκευής θα δοκιμάσουν να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς ο Χαντί και ο Πλουσής. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: