Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Δεν το… κουνάει από τη Σάλκε!!

Την πρόθεσή του να παραμείνει στη Σάλκε εξέφρασε με δηλώσεις του στο γερμανικό «Kicker» ο Κλας Γιαν Χούντελαρ, διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν να σκέφτεται να μετακομίσει στην Ιταλία.

Δεν το… κουνάει από τη Σάλκε
Εδώ και καιρό έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν διάφορες φήμες αναφορικά με το μέλλον του Κλας Γιαν Χούντελαρ. Οι ομάδες που φέρονταν έτοιμες να κάνουν την κίνηση προκειμένου να αποκτήσουν τον Ολλανδό είναι αρκετές, με την Ίντερ και τη Γιουβέντους να μοιάζουν οι πιο… αποφασισμένες. Ο επιθετικός της Σάλκε, όμως, μίλησε στο γερμανικό «Kicker» και φάνηκε πως δεν έχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ομάδα.

«Είναι βέβαιο πως θα μείνω στη Σάλκε. Δεν βλέπω γιατί θα έπρεπε να φύγω από την ομάδα. Η Μπουντεσλίγκα μου αρέσει πολύ, αυτό που βιώνω στη Γερμανία δεν το έχει ζήσει πουθενά. Για αυτό δεν πρόκειται να ασχοληθώ με καμία πρόταση που προέρχεται από άλλη χώρα. Σκοπός μου είναι να μείνω στη Σάλκε και να τη βοηθήσω, όσο μπορώ, να πετύχει τους στόχους της», ξεκαθάρισε ο Ολλανδός φορ.

Η Σάλκε ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης περιόδου. Ο Χούντελαρ, όμως, είναι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρει. «Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην προσπάθεια να κατακτήσουμε την τέταρτη θέση. Θέλουμε να παίξουμε στην Ευρώπη και την επόμενη χρονιά. Είναι πολύ σημαντικό, τόσο για το σύλλογο, όσο και για τους παίκτες να αγωνιστούμε στα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης περιόδου. Πιστεύω πως στο τέλος θα καταφέρουμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα», τόνισε με σιγουριά ο Κλας Γιαν Χούντελαρ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: