Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Φούλαμ για Μιχαΐλοφ!!

Ο τερματοφύλακας της Τβέντε, Νικολάι Μιχαΐλοφ, αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Φούλαμ, σύμφωνα με δημοσιεύματα ολλανδικών ιστοσελίδων.

Φούλαμ για Μιχαΐλοφ
Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα σε ηλικία μόλις 16 ετών στη Λέφσκι Σόφιας. Αν και στα τρία χρόνια που αγωνίστηκε στο σύλλογο της Βουλγαρίας έπαιξε σε 12 μόνο παιχνίδια, ήρθε πρόταση από τη Λίβερπουλ, οι άνθρωποι της οποίας τον θεώρησαν πολύ εξελίξιμο και ενδιαφέροντα τερματοφύλακα. Στο Άνφιλντ, όμως, ο Νικολάι Μιχαΐλοφ δεν κατάφερε να αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι, αφού αντιμετώπισε πρόβλημα με την έκδοση άδειας εργασίας, με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός στην Τβέντε. Στην Ολλανδία ο νεαρός τερματοφύλακας μπόρεσε να δείξει τις ικανότητές του, «αναγκάζοντας» τους ανθρώπους της Τβέντε να τον αποκτήσουν το 2010, προσφέροντάς του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

Σύμφωνα με πληροφορίες ολλανδικών ιστοσελίδων, η καριέρα του Μιχαΐλοφ στην Τβέντε ενδέχεται να ολοκληρωθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού η Φούλαμ έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Μάρτιν Γιολ, έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον Βούλγαρο διεθνή και έχει ζητήσει από τη διοίκηση της ομάδας του να τον αποκτήσει.

Αν οι δύο σύλλογοι συμφωνήσουν, ο Νικολάι Μιχαΐλοφ θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει πως είναι τερματοφύλακας επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ, αφού η πρώτη του εμπειρία στο Νησί διήρκησε ελάχιστες μέρες.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: