Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Η «απολογία» του Σουάρες!!

Με ανακοίνωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο Λουίς Σουάρες εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποδέχθηκε την τιμωρία των δέκα αγωνιστικών, δείχνοντας μεταμέλεια για το δάγκωμα στον Ιβάνοβιτς.

Η «απολογία» του Σουάρες
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Ουρουγουανού:

«Είμαι πραγματικά πολύ λυπημένος για το περιστατικό με τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς. Ελπίζω πως όλος ο κόσμος που βρέθηκε στο «Άνφιλντ» την περασμένη Κυριακή θα με συγχωρέσει, κι εγώ από την πλευρά μου θα εκφράσω για ακόμη μία φορά τη «συγγνώμη» μου προς τον Μπράνισλαβ.

Ξέρω πως όλα αυτά που γίνονται με μένα στην Αγγλία θα με βοηθήσουν να βελτιώσω την παρουσία μου στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή τη στιγμή, θέλω να επικεντρωθώ στο να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής, μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Θα ήθελα να εξηγήσω σε όλους ότι αποφάσισα να δεχθώ τον αγωνιστικό αποκλεισμό των δέκα παιχνιδιών, επειδή είναι μεγαλύτερη σε σχέση με τις ποινές που έχουν δοθεί στο παρελθόν, κατά τις οποίες είχαν τραυματιστεί πολύ σοβαρά κάποιοι παίκτες. Ξέρω ότι οι πράξεις μου δεν είναι αποδεκτές στο χορτάρι, έτσι δεν θέλω να δώσω τη λάθος εντύπωση στους ανθρώπους καταθέτοντας έφεση.

Θέλω πραγματικά να μάθω απ’ ό,τι έγινε τα τελευταία δυόμισι χρόνια, έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί πολλά για μένα , ενώ εγώ προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο. Ελπίζω πως θα επιστρέψω σύντομα για να αγωνιστώ.

Λουίς Αλμπέρο Σουάρες»

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: