Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Το μεγάλο λάθος με την επιστροφή του «τίγρη»

Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για την πιθανή επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη στα δρώμενα της ΑΕΚ.

Το μεγάλο λάθος με την επιστροφή του «τίγρη»
Ορισμένα πράγματα δεν χρειάζονται επεξηγήσεις. Ισχύουν ως έχουν.

Με την ΑΕΚ στην Β’ Εθνική δεν υπάρχει ανάμιξη του Μελισσανίδη. Όπως προκύπτει άνευ Μελισσανίδη δεν προτίθενται να αναμιχθούν οι κ.κ. Χατζηιωάννου και Παππάς.

Μικρή στεναχώρια υπάρχει για τους παίκτες και υπαλλήλους που θα χάσουν τα λεφτά τους.

Μικρή στεναχώρια υπάρχει για το αν θα κινδυνεύσουν σοβαρά με φυλάκιση διοικητικοί παράγοντες της ΠΑΕ όπως οι κ.κ. Θανόπουλος, Αδαμίδης και Δημητρέλος.

Καμία στεναχώρια γιατί θα χάσει τα λεφτά του το Δημόσιο και κατά συνέπεια(;) οι φορολογούμενοι.

Οι μόνοι που θα παλέψουν μέχρι τέλους για να παίξει η ΑΕΚ στγην Β’ Εθνική είναι όσοι απειλούνται με φυλάκιση. Αυτοί –δυστυχώς για τους ίδιους- θα κινδυνέψουν να έρθουν αντιμέτωποι με μερίδα φανατισμένων οπαδών οι οποίοι θα τους καταλογίζουν τον υποβιβασμό και την «αντίδραση» στην προσπάθεια για την αναγέννηση της ΑΕΚ.

Εκείνο που προκύπτει με σαφήνεια είναι ότι κάνει πράξη τις δηλώσεις του ο Μελισσανίδης. Είπε ότι θα αναμιχτεί στην ΑΕΚ όταν δεν υπάρχουν χρέη. Αυτό φαίνεται να γίνεται. Είπε στα μέλη της Ορίτζιναλ ότι δέχεται να συμμετάσχει σε μια προσπάθεια σωτηρίας εφόσον είναι μαζί του οι κ.κ. Χατζηιωάννου και Παππάς. Φαίνεται ότι είχε εξασφαλίσει εκ των προτέρων τη συμμετοχή τους.

Τα σχέδια ή μάλλον τα όνειρα μικρομετόχων ή απλών μελών για ΑΕΚ «λαϊκής βάσης» στα πρότυπα πχ. της Μπαρτσελόνα, ναυαγούν.

Με όπλο την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια ο «τίγρης» τα σαρώνει όλα. Απλήρωτοι παίκτες, «φεσωμένοι» υπάλληλοι, υπό φυλάκιση παράγοντες, κορόιδα φορογολούμενοι όλοι και όλοι παραμερίζουν.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιχειρεί μια εντυπωσιακή επιστροφή στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού. Όσοι νομίζουν ότι το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της επιστροφής είναι η ΑΕΚ και το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, γρήγορα θα καταλάβουν πόσο μεγάλο είναι το λάθος που κάνουν!

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: