Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Από την Αργεντινή ο ηγέτης στο κέντρο...

Ντα Σίλβα και Μαζίνιο στην προπόνηση του Αρη Για Αργεντινό που θα εντυπωσιάσει αναφέρονται στον Aρη. Μιλούν για τη μεταγραφή της χρονιάς, για ποδοσφαιριστή που ενέκρινε ο τεχνικός της ομάδας, Μαζίνιο και μάλιστα είναι ο άνθρωπος που παίζει σημαντικό ρόλο για να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να φορέσει τη φανέλα του Aρη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για επιτελικό μέσο, για παίκτη που θα ενισχύσει με τη λάμψη του τους "κίτρινους" και θα γίνει βάση για τη δημιουργία ενός άκρως ανταγωνιστικού συνόλου.

Όπως και να έχει πάντως, δεν φαίνεται να υπάρχουν ακόμη οριστικές εξελίξεις είτε προς τη μία είτε προς την άλλη κατεύθυνση, δηλαδή, είτε για να κλείσει, είτε για να καταγραφή ως μια απόπειρα για μια μεγάλη συμφωνία.

Παίζει λοιπόν στη μεσαία γραμμή και διακρίνεται για την ηγετική του φυσιογνωμία, ξέρει να οργανώνει, μπορεί να εκτελεί και συγχρόνως να κατευθύνει ολόκληρη την ομάδα, ένας ποδοσφαιριστής που έλειπε από το ρόστερ του Αρη.

Περισσότερα, μάλλον από τη Δευτέρα, αφού, όπως πληροφορούμαστε, θα τρέξουν οι εξελίξεις και θα υπάρχουν αποτελέσματα της προσπάθειας για να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Λέγεται, τέλος, ότι η συμμετοχή του Μαζίνιο επηρέασε θετικά τις διαπραγματεύσεις.
(31/5 11:53)

Δεν υπάρχουν σχόλια: