Κυριακή 31 Μαΐου 2009

"Φαβορί το Αμβούργο"

"Record".





Eκεί που όλα έδειχναν πως ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι για την απόκτηση του παίκτη οι πορτογάλοι αναφέρουν πως το Αμβούργο ξαναμπήκε στο παιχνίδι για τον "Κατσούρ" και μάλιστα πολύ δυναμικά.

Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση θα υπάρξουν πιθανότατα την Δευτέρα (1/6), ωστόσο, οι πορτογάλοι θεωρούν πως αυτή τη στιγμή το φαβορί για την απόκτηση του Κατσουράνη είναι το Αμβούργο και όχι ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι, πάντως, αναμένεται να αντιδράσουν, καθώς έχουν έρθει σε συμφωνία με την Μπενφίκα και αυτό είναι το καλό τους χαρτί.


Πολύ κοντά σε συμφωνία με το Αμβούργο για την πώληση του Κώστα Κατσουράνη είναι η Μπενφίκα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Record». Η πρόταση του γερμανικού συλλόγου αξιολογήθηκε από τη διοίκηση των «αετών» και ο 29χρονος μέσος περιμένει την απόφαση της ομάδας του. Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με το πορτογαλικό δημοσίευμα, δεν έχει καταθέσει τα όπλα και ελπίζει πως θα λυθεί φαινομενικά το συμβόλαιο του παίκτη με την Μπενφίκα και εν συνεχεία θα υπογράψει με το «τριφύλλι» χωρίς να δοθούν τα 5 εκατ. ευρώ που προβλέπονται ως αποζημίωση στην ΑΕΚ σε περίπτωση που ο διεθνής άσος επαναπατριστεί για ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: