Κυριακή 31 Μαΐου 2009

ΠΑΟΚ: Δευτέρα ανακοινώνονται Παπάζογλου και Κρέσιτς

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την Δευτέρα 01/06/09 αναμένεται τελικά να γίνουν οι ανακοινώσεις της απόκτησης των Θανάση Παπάζογλου και Ντάριο Κρέσιτς με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ενημέρωσε χθες τις ΠΑΕ Άρη και Πανιώνιο αντίστοιχα.
Oι δύο θα πάρουν την σκυτάλη από τους Κουτσιανικούλη και Αμπουμπακαρί κι όσο για την συνέχεια από την ελληνική αγορά αναμένεται να γίνει με τον Γιώργο Φωτάκη του οποίου το συμβόλαιο με την Λάρισα ολοκληρώνεται.
Την ίδια ώρα οι συζητήσεις καθημερινά προχωρούν ολοένα και περισσότερο με τον Πέτρο Κανακούδη του οποίου το συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης επίσης οδεύει στην ολοκλήρωσή του ενώ στα υπόψη είναι πάντα και ο Αργεντινός Φιλόμενο.
Από εκεί και πέρα από το εξωτερικό σε πρώτη γραμμή είναι πάντα η περίπτωση του Ζοάο Πάολο Αντράντε από την Πόρτο η απόκτηση του οποίου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Παράλληλα στον ΠΑΟΚ όπως είναι γνωστό έχουν προχωρήσει σε πρόταση απόκτησης του Νούνο Ασίς της Γκιμαράες τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Σάντος.

Σήμερα είναι το τελευταιο παιχνιδι του ΠΑΟΚ για την φετινή περίοδο με αντίπαλο την ΑΕΛ.Από την αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι Muslimovic, Vierinha, Χούτος (τραυματισμοί) και Αθανασιάδης (Εθνική Ελπίδων).
Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται απο τους: Χαλκιά, Γλύκο, Αναστασάκο, Αραμπατζή, Βαγγελή, Ηλιάδη, Κωνσταντινίδη, Μαλεζά, Μπαλάφα, Bakayoko, Bizera, Conceicao, Contreras, Garcia, Ivic, Lino, Sorlin, Sznaucner, Veron.

1 σχόλιο:

to filaraki είπε...

8a se timisw re maga ante na doume giati o patos mas den exei teliomw